![]() |
#212 |
Reputacja: 10
|
![]()
Albo brakuje Ci meshy (czyli kształtu danego obiektu), albo pliki, które ściągasz są wadliwe (co jest bardziej prawdopodobne, zważywszy na to, że ktoś się na nie skarży).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
|
![]()
Ostatnio mój okropny komputer strasznie się zamulał, a że mam jeszcze The Sims 2 (3 na urodziny dostanę, bo najpierw muszę do nich nowy komputer kupić), a okropnie mi zamulały i tęskniłam za jedną okolicą, odinstalowałam wszystkie dodatki i akcesoria, oprócz podstawy. I dzisiaj chcę zainstalować CPR (tęsknię za śniegiem
![]() EDIT: A dokładniej pojawia się takie coś: http://i44.************/nvy1j9.jpg
Nie daleko pada arbuz od... No właśnie? Na czym rośnie arbuz? ![]() I'm a girl ![]() Ostatnio edytowane przez Owocowy Raj : 21.12.2011 - 13:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Owocowy Raj - a ja nawet zaakceptowałam Twój temat.
Poczekaj na moderację, a jeżeli chodzi o problem to: Najlepiej przesunąć np. na pulpit cały folder EA Games z Moje Dokumenty ![]() Gra stworzy nowy z zapisami miast adekwatnymi do dodatków, które zainstalujesz. A bezpośredni zapisy otoczeń są w Moje Dokumenty > EA Games > The Sims 2 > Neighborhoods |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
|
![]() Cytat:
Dzięki. A jak usunąć te zapisy, to wszystkie? A i potem ten folder znowu przenieść, czy już nie?
Nie daleko pada arbuz od... No właśnie? Na czym rośnie arbuz? ![]() I'm a girl ![]() Ostatnio edytowane przez Owocowy Raj : 21.12.2011 - 15:29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja mam pytanko: Jak pozbyć się trądziku u nastolatka (skiny maxisowe)? Może jakiś sposób boolpropem...
![]() |
#217 |
|
![]()
Przeniosłam folder i nic : |
Czyli muszę wykasować zapisy... Bo jak jest ten folder, to potem mam N001, N002 i N003 czyli okolice. I jak na nie klikam, po kolei, to potem są Characters, Lots, Thumbnails, jakiś jeden obrazek, jeden plik Package i jeden plik Reia. I co ja mam teraz usunąć?
![]() |
#218 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Owocowy Raj NIE!!!!!!!!!!!!! STOP!!!!!!!!
Nie spojrzałam na obrazek ![]() Nic nie odinstalowywuj, nic nie kasuj, po prostu kliknij OK ![]() Gra tylko ostrzega, że jak zainstalujesz, to zapisy będą dostosowane do dodatku. Możesz oczywiście zrobić kopię zapasową i skopiować folder z Moje Dokumenty, ale ja nigdy tego nie robiłam i wszystko było OK ![]() A jak odistalowujesz, to komunikat mówi o tym, że stracisz okolice, które doszły w dodatku. Sory, że Cię wprowadziłam w błąd. Źle zrozumiałam pytanie. W każdym razie nie musisz bać się tego komunikatu. Ostatnio edytowane przez Björk : 21.12.2011 - 16:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#220 |
|
![]()
Mam problem. Od miesiąca nie grałam w simsy. Posiadam dużo dodatków w czym jest Osiedlowe Życie. Ostatniego razu gdy grałam w simsy Jaskinia Pokrzyku normalnie była wraz z rodzinami w niej, dziś weszłam i nie było Jaskini Pokrzyku- Miłowo, Werona i Dziwnowo były tylko tej jednej. Jak 'przywrócić tą miejscowość i dlaczego jej nie ma?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|