![]() |
#341 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja mam problem... Na święta dostałam Sims 3:Zwierzaki, zainstalowało się. Gra działałaby bez problemów, gdyby nie fakt, iż zwierzaki są porozciągane! ; o
Fotki: [img] ![]() Pomocy...
|
![]() |
#342 |
|
![]()
Nie, no jak chyba zaraz zacznę płakać. Od kilku dni wciąż wypisuję na forum o coraz to nowszych problemach, które się pojawiają w mojej grze. Zainstalowałam właśnie ORYGINALNE Zwierzaki, wpisałam kod seryjny z "instrukcji", po czym kiedy włączam grę, pojawia się "Nie mogliśmy zweryfikować czy Twoja płyta jest ważną kopią gry The Sims 3 Zwierzaki..." po czym wywala mnie z gry. I dzieje się tak za każdym razem, gdy próbuję pograć. Nie mam żadnych modów, aktualizacja do 1.29. Bardzo proszę o pomoc, bo jest to okropnie wkurzające
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
|
![]()
Błagam, niech wypowie się ktoś... Czy wy też macie problem z rozciągniętymi zwierzakami, które mają pyszczki do ziemi i krzywe łapki ? ; o
Kolejna fota: [img] ![]()
![]() |
#345 |
|
![]()
Moja simka kiedy jedzie na koniu nie widać tego 'pasku umiejętności' u niej ani u konia. Normalnie zdobywają umiejętność, ale nie widać tego. To normalne?
![]() |
#346 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
|
![]()
Już próbowałam i nic
![]()
![]() |
#349 |
|
![]()
A karta graficzna spełnia wymagania? Aktualizowałaś sterowniki do grafiki? wgrywałaś nowe biblioteki DirectX? Po Twoich screenach zauważyłam, że grasz na dość niskich parametrach... Może spróbuj trochę zwiększyć detale simów, obiektów... Ustaw też odświeżanie na wartość domyślną.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
|
![]()
Dobra, już mi się naprawiło xD A i jeszcze jedno. Moje konie nie 'świecą się' , ale zamiast 'plastikowych' czy też błyszczących refleksów mają takie dziwne jasne plamy. Coś takiego jakby mi grafika nawalała. Problem w tym, że moja karta graficzna jest dobra [nie pamiętam jaka, ale jak składałam kompa, to wybierałam taką, która będzie najlepsza do simsów] . I to co się dzieje z końmi dzieje się też z wodą. Nie ma refleksów, tylko są dziwne jasne plamy w ich miejsce. W grafice mam ustawione wszystko na najwyższe, gra się nie tnie. Potem wrzucę zdjęcie.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
|
|