![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie... ta też mi się nie podoba. Nos, makijaż,i oczy- masakra.
Sorki, ale nie mogę inaczej ocenić: 5/10
|
![]() |
#22 |
|
![]()
omg ;o
Yvette jest straszna, ale ma fajne buty NOS, NOS KOBIETO! i ten makijaż okropny kształt twarzy jest śmieszny ![]() 3/10
#23 |
Guest
|
![]()
Przejrzałam wszystkie 3 strony tematu i przypatrzyłam się twoim simkom
![]() Nie wiem dlaczego pare osób czepia się kształtu nosa, dla mnie jest okey ![]() |
![]() |
#24 |
|
![]()
@elwa- dzięki, dzięki
![]() @Ruiku i Nesyetta- dzięki za szczerość, u następnych simek zrobię normalniejszy nos i mniej śmieszny kształt twarzy ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]()
A mnie się jej nos bardzo podoba i za to masz ode mnie wielkiego plusa. Nos ma wyglądać jak nos nie zawsze jest malutki jak w tych postaciach z mangi srangi.
Masz ode mnie 9 na 10. Dawno nie widziałem na forum simki z normalnym nosem ale widać doczekałem się. Przypomina Meryl Streep. ![]() ![]() Yvette ma również ładny nos ale jej oczy są zbyt skośne w stosunku do brwi co wygląda nienaturalnie ale wargi za to fajne. 7/10 Ostatnio edytowane przez undecathriene : 28.12.2011 - 19:10 |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
Uwaga! Krytyka!:
Etienne: nos jest za duży w stosunku do mikroskopijnych oczu, które dodatkowo zostały zmniejszone przez obrysowanie je czarną kredką. Usta wręcz nienaturalne. Czy ktoś kiedyś widział takie usta, by górna warga była rozciągnięta, a dolna ściśnięta? Podbródek makabrycznie wyciągnięty w dół. Ogólnie simka wygląda na starą babę. Yvette: makijaż totalnie do bani - jest za mocny; nos za szeroki na dole - bardziej pasowałby do rasowej murzynki, ale fryz fajny ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|