|
|
#41 |
|
Guest
|
Ja myślę, że pory roku na bank muszą być
To był jeden z najpopularniejszych dodatków Sims 2 . Myśle, że jak zostały wydanie zwierzaki, to napewno będą i 4 Pory Roku. A wątpie czy wydadzą je na końcu. Bo kto by kupował jak za kilka miesięcy wyjdą Sims 4 ?
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Guest
|
Jaki będzie następny dodatek?
Wszyscy myśleli, że po Zwierzakach pojawi się dodatek do gry The Sims 3 "Cztery Pory Roku". Niestety musimy jeszcze na to poczekać, ponieważ następnym dodatkiem będzie Show Time (Zostań Gwiazdą). Jednak już wiadomo, że pojawi się kolejne rozszerzenie (jeszcze nie wiadomo kiedy) - Weather Days (Seasons). Mamy nadzieję, że wszyscy będą z niego zadowoleni ![]() Źródło: Twoje Simy |
|
|
|
#43 |
|
Reputacja: 10
|
EA rozpędziła się z tymi dodatkami...chyba wystraszyli siękońca świata
Zwierzaki,zaraz Zostań Gwiazdą...tylko patrzećkiedyna półkach w sklepie ukażą sie 4 Pory Roku....niewiem czy jest sens by tworzyli The Sims 4....
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Guest
|
zgadam sie z Marl.89 po co ? mozna zrobiś poprostu mnóstwo dodatków i z bani xd
|
|
|
|
#45 |
|
|
Weather Days (Seasons)? Hm... mam nadzieję, że to będzie kolejny dodatek zaraz po tym dziwnym (moim zdaniem) Showtime. Strasznie czekam na pory roku, zwłaszcza teraz: mamy grudzień, a za oknem nie ma śniegu, to przynajmniej w grze bym go miała
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
|
Jak dla mnie dodatek Weather days (Pogodne dni) mógłby być ostatnim w tej serii gry, bo chyba już będzie wszystko, co jest potrzebne w tej grze
kiedyś jeszcze myślałem, żeby może wprowadzili element Need For Speed albo innych gier samochodowych, że jak sim wsiądzie do samochodu, to jest widok ze środka oczami kierowcy i można sobie samemu kierować samochodem ale to by już chyba było przegięcie
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Guest
|
The sims 4 powstanie i to jest tak pewne jak śmierć kazdego z nas. Dlaczego powstanie? Gdy skończą się dodatki do 3 trzeba będzie jakoś wyciągnąć kasę. Zrobią więc podstawkę i zabawę zaczną od nowa, w miedzyczasie podnosząc i tak już absurdalne ceny w store. Biznes is biznes i nic tego nie zmieni. 4 pory roku jeśli powstaną to będą wydane jako ostatnie. W 3 mamy rozbudowany świat bez ekranów ładowania co oznacza spore problemy z implementacją pogody i pór roku aby wyglądały dość naturalnie a przy okazji nie miały kosmicznych wymagań. Nie bez powodu gry z otwartym światem nie posiadają pór roku. Sama pogoda jest dość prosta do stworzenia jednak zmiany scenerii z jesiennej na zimową już takie proste nie są. O ile otoczenie można dość łatwo naśniezyć tak z elementami takimi jak meble czy dachy domów będzie znacznie trudniej. Wszystko zależy od tego jak bardzo bedzie im się chciało zarobić przy jak najmniejszym nakładzie pracy. Pożyjemy zobaczymy
|
|
|
|
#48 |
|
|
Ja już czwórki nie kupuję, choćby była nie wiem jak piękna. Nie chcę znowu wciągać się w drogiego tasiemca, do trzech razy sztuka
Mnie trójka zadowala, mimo swoich niedociągnięć, a z dodatkami Store i nieoficjalnymi, oraz z modami, mogę robić w trójce co zechcę. Jak jeszcze pogodę dadzą to już w ogóle będzie super. Byle tylko chociaż na końcu wydali jakąś super łatę, która te ich bugi ponaprawia, chociaż w to akurat mocno wątpię...
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Guest
|
W sieci zawrzało po tym,jak ktoś odkrył nowa kategorie odzieży na Giełdzie Wymiany
SimCookie znalazło zapisy w plikach gry,które świadczą o nadchodzącym dodatku http://www.simcookie.com/2012/04/17/...les-saisons-2/ a serwis iSims opublikował nawet nowe ikony z dodatku http://www.facebook.com/iSims.us ile jest w tym prawdy okaże się na kolejnym gamescom,gdzie EA na pewno zaprezentuje nadchodzacy dodatek,a nam jak na razie pozostają plotki źródło http://simway.net/ |
|
|
|
#50 |
|
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
O kurde, miejmy nadzieje, że to prawda. ^^
Ale... Te całe ikony wyglądają na fake. 1. ta ikona jest zrobiona w programie graficznym. Jakim, to nie pamiętam...I dlaczego za kryształekiem jest zielonkawa mozaika ?? 2. To jest jakiś obrazek, do którego dokleili tylko kryształek (gdzie powiem, że to kompletny nie wypał, bo w ikonach kryształki są inne.) O, i jak widać na załączonym przeze mnie obrazku, ucięli kawałek CZEGOŚ. ![]() 3. Co prawda, jest lepsza od tej pierwszej, lecz robiona w tym samym programie, co ta pierwsza... I te kryształki... Bez komentarza.
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|