![]() |
#1731 |
Reputacja: 10
|
![]()
@Catti - ulaaa Shaiden spotyka chlopaka > : D hje hje, cos mi sie zdaje, ze chlopak bedzie mial trudne zadanie - poskromic zbuntowana Shaiden....tak mysle xD
@Marl - cos czuje tutaj dluuuszy i bardziej skomplikowany watek pomiedzy trio - Roshanem, Tula i kolezanka w ciazy ![]() <ide myslec dalej nad historia Natsu i Cathi...jakby tu przedstawic w simsach watek rozstrzygajacy xD> |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1732 |
|
![]()
Absolem - Dzięki, spróbuję
![]() ![]() eyvee - No, zbuntowana to ona jest <ma taką cechę> ![]() Stephenowa - Taa.. O godzinie 22 po ogórki ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Miscellaneous : 30.12.2011 - 22:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1733 |
|
![]()
Catti przeczytałam i nie usnęłam. Może ze mną coś nie tak? ;> Ale na serio, to łaaadna ta 'mała'.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1734 |
|
![]()
@all - wszyscy macie świetne rodzinki oczywiście ; )
DALSZE LOSY RODZINY HARDING (przypomniałam sobie xd) na początek chciałabym wam pokazać kilka widoków z tarasu ich domu, ponieważ mnie osobiście one zachwyciły ; ) ![]() ![]() ![]() widać fale rozbijające się o brzeg ![]() ![]() a tymczasem... Hanna sprząta już od rana ; ) ![]() Choć nie zawsze byli ze sobą zgodni, posiłki starali się jeść razem. Rodzinne śniadanko - Harlow gotowa do szkoły, a rodzice wciąż nie ogarnięci ;d ![]() Kocham jej miny ![]() ![]() Czas do szkoły = szybka zmiana stroju. ![]() Oczywiście jak zwykle ''chętna'' do nauki do szkoły xd ![]() I to by było na tyle jeśli chodzi o ich sielankowe, rodzinne życie. Był taki dzień, że Damon miał wolne w pracy. Harlow była w szkole, a Hanna (nie pracuje, tylko zajmuje się domem . amerykańska ''matka polka'') pojechała do miasta pozałatwiać jakieś sprawy, miała wrócić mniej więcej jak Harlow. Wtedy okazało się, że co? Że Damon potajemnie spotyka się z panią imieniem Samantha Rose. (swoją drogą nie wiem, co on w niej widzi) Tak więc korzystając z nieobecności żony i córki, zaprosił ją do siebie. (pamiętacie? poprzednio była na jednym ze zdj, za akwarium stała) Zaczęło się bardzo niewinnie... Takie tam przytulasy xd ![]() ![]() ![]() Następnie przenieśli się do jacuzzi. Oczywiście tam też się zaczęli obściskiwać (nago xd) ![]() ![]() Pobyt w wannie skończył się czymś mocniejszym... ![]() ''Jak już korzystać ze swobody to do woli'' i przenieśli się do łóżka (szkoda tylko, że zapomnieli o magicznym wynalazku potocznie zwanym prezerwatywą xd) ![]() ![]() No i niestety. Hanna wróciła do domu wcześniej i przerwała im to tete a tete (jakoś tak się to pisze chyba xd) Była zszokowana i zniesmaczona tym, co widzi. ![]() ![]() Od razu wykrzyczała Damonowi w twarz co o nim myśli i wyrzuciła go za drzwi wraz z obrączką. ![]() Teraz pozostało jej rozpaczać w samotności... ![]() Damon wyprowadził się i zamieszkał na 2 końcu miasta wraz z Samanthą. (obecnie tworzę ich dom, więc mam małe opóźnienie jeśli chodzi o grę) ![]() + BONUS Magiczna wanna ![]() Wiem, że dużo tego, ale nie mam pojęcia kiedy bd miała możliwość dodania nowych fotek. Powiem tylko , że teraz namieszam w życiu Harlow. Mam nadzieję że nie zasneliście. CDN... może xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#1735 |
|
![]()
@milkie - Heh, a ja namieszam w życiu Shaiden
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1736 |
|
![]()
Milkie hahhaa, znam ten strój z wanny! To taki centaur czy coś się robi! (Tors człowieka, reszta konia. Centaur? ) Ojej, taka ta mała ładna i urocza, a Ty jej w życiu chcesz mieszać? Okrutne? ;>
Catti hmm, a ja wiem, może w ich okolicy to normalne o tych godzinach chodzić po ogórki. ![]()
![]() |
![]() |
#1737 |
|
![]()
Milkie - o kurczę, ale się porobiło. Szkoda mi ich trochę, bo Damon jest taaaaaki ładnyyyy.
Nie ma to jak w nocy po ogórki wychodzić xD A ten chłopak, dziwny trochę, bo tak prosto z mostu walnął, czy nie chce u niego spać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1738 |
|
![]()
@Stephenowa - lajf is brutal : D . no właśnie chyba centaur. (kurde, a niby się czytało całego Harrego Pottera, nie?)
@suomii - hahahha, ale on jest draniem , hamem (w sensie szynką xd) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1739 |
|
![]()
Catti Shaiden jest przepiękna
![]() ![]() Stephenowa i inni niedowartościowani - kopne was jak jeszcze raz powiecie że wasze rodzinki są nudne ! ![]() milkie_way15 biedna Hanna ![]() ![]() Rodzina Break Fensy dostała awans i jeździ do pracy cytrynką ![]() ![]() Odpoczynek po pracy ![]() ![]() A dzieciaki znowu na wycieczce.. z Mattem Hamingiem ![]() ![]() ![]() Wróciły do domu i padły ![]() ![]() ![]() Ale zawsze mają czas żeby psocić... Dobrze nie widać , ale Fensy ma różowe włosy ![]() ![]() Po odpoczynku wspólne odrabianie lekcji.. ![]() I popisy Amelie ![]() ![]() ![]() Dałam, żeby Fensy zdetonowała kibel, a niewiedziałam co to znaczy.. To oznacza to: ![]() ![]() Bum! ![]() ![]() Sprzatamy.. Trzeba kupic nowy kibelek ![]() ![]() No i kolejny awans ![]() ![]() ![]() c.d.n. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1740 |
|
![]()
shotshe - Wybuchowa toaleta
![]() Stephenowa - Chyba tak ??? Niewiem, ale chyba tak ![]() Ja chyba zabiję moich..Pomimo tego, że to pierwsza rodzinka która mi się nie znudziła...
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 55 (0 użytkownik(ów) i 55 gości) | |
|
|