|
|
Zobacz wyniki ankiety: Co sądzisz o Sim City 4? | |||
nie słyszałem o tej grze |
![]() ![]() ![]() ![]() |
16 | 16.84% |
nie lubie |
6 | 6.32% |
może być |
10 | 10.53% |
gram w nią cały czas |
2 | 2.11% |
fajna |
24 | 25.26% |
super! |
37 | 38.95% |
Głosujących: 95. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#131 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Gdzieś za tyle kupiłam ją 7 lat temu, ale gra jest w gruncie rzeczy dobra i warta takiej kasy.
@down: jeśli masz odpowiednie pliki, to tak. Ale czy są czy nie ma sprawdzić możesz dopiero po odczytaniu zawartości płyty ;] Ostatnio edytowane przez Liv : 01.01.2012 - 19:13 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#132 |
Reputacja: 12
|
![]()
To kupie ją zamiast "kuchni i łazienek" Liv
![]() Jest też o 10zł. droższa, nowa, ale po angielsku... Da sie przestawić język gry?
![]() |
#133 |
Reputacja: 19
|
![]()
WOooo przez was mam ochote na SC!
![]() Mam gdzies plytke z SC 3000, chyba sobie zainstaluje... Zawsze mialem problemy, jezeli chodzi o planowanie miasta...
![]() |
#134 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moje miasto. Ma nieco ponad 150 000 mieszkańców i 10 tys przychodu na czysto bez wydatków. Oczywiście główne problemy to korki, pomimo alei, dróg jednokierunkowych, i komunikacji autobusowej, na głównym rondzie w okolicach ratusza przejeżdża dziennie 14 tys autobusów O.o Oczywiście mega powtarzalność budynków -.- planuję je jeszcze rozbudować, żeby ogarnąć cały teren
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Wow, kubuss, jakie ślicznie miasto!
![]() ![]() I widzę, że masz po dwa pasy ![]() A patrząc na te zdjęcia mam wrażenie, że to zupełnie inna gra. Kiedyś jak zbuduję jakąś metropolię, to zrobię fotki i zobaczycie, jak to wygląda w prawdziwym SimCity 4 ![]() I zmniejsz rozmiar zdjęć, bo jak nie, to jakiś mod będzie to musiał za Ciebie zrobić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Reputacja: 15
|
![]()
Podpisuje się rękami i nogami pod tym, co napisała Liv
![]() Jestem pełen podziwu, głównie ze względu na te 10 tysięczne zyski. Wiem, że to temat dot. SimCity, ale co tam - pokażę Wam moje aktualne miasto, noszące dumną nazwę Monroe ![]() Monroe ma aktualnie 120 tys mieszkańców, problemy z opieką zdrowia, strażą pożarną i policją, ale głównie z miejscami do rozrywki. Co jakiś czas generuje poważne straty, dlatego boję się wydawać pieniądze na kolejne inwestycje ![]() ![]() ![]() Tak mieszkają burżuje (stanowią prawie 10% ludności): ![]() ![]() A tak podtruwam mieszkańców ![]() ![]() Tutaj się robi jedzonko, które zaś muszę sprowadzać, bo wykorzystałem już wszystkie tereny rolnicze, a wydajnośc tych paru poletek jest 100% ![]() Komunikacja: (moim zdaniem nie jest tak źle, ale ciągle mi wyskakują komunikaty w stylu: ruch stoi w miejscu) ![]() I zadowolenie z życia ![]() ![]() Chciałbym je jeszcze duuuużo rozbudować, zagospodarować jeszcze sąsiedni półwysep no i stworzyć prawdziwe centrum z wieżowcami, ale kryzys gospodarczy niestety zablokował mi wszystko ![]() ![]()
![]() |
#137 |
Guest
|
![]()
Wow, Gio!
To jest Cities XL 2012? Gra wygląda super. Jak twoje wrażenia, bo planuję niebawem gierkę kupić? |
![]() |
![]() |
#138 |
Reputacja: 15
|
![]()
Nom. W zasadzie niczym się nie różni od XL 2011, poza tym że jest kilka nowych budynków i duuuużo nowych map (np. ta, wulkaniczna
![]() ![]() ![]()
![]() |
#139 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Dżon, toz to wygląda jak TS3!
![]() Ale grafika i tak ładniejsza xD Bardzo dużo zielonego u Ciebie ![]() Tez lubiłam moich podtruwać ;> No i omatko, ile Ty masz opcji! ![]() + no way z takimi przybliżeniami i obrotami kamery Ostatnio edytowane przez Liv : 02.01.2012 - 21:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Reputacja: 19
|
![]()
Wooo Gio super, ale mam teraz smaczka na ta gre!
A czy to czasem, nie jest ta gra online? Bo slyszlem o grze pokroju SC, tylko wlasnie, ze online
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 33 (0 użytkownik(ów) i 33 gości) | |
|
|