![]() |
#692 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dwa pytania:
1. W Wodopoju czy jakoś tak leci mi ciągle muzyka klasyczna -.- Jak mogę to zmienić? 2. Czy można mając już rodzinę samemu stworzyć psa albo kota albo konia? Czy podczas gry to można już tylko zaadoptować?
![]() |
![]() |
#693 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Meggie - ad. 1. W trybie budowania kliknij shift + ctrl na głośnik i wybierz rodzaj muzyki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
|
![]()
ad. 2
Możesz wejść w tryb tworzenia rodziny, stworzyć zwierzaka, usunąć sima, wyskoczy wtedy komunikat, że możesz go dołączyć do rodziny.
![]() |
#695 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja tam tworzę zwierzaki w CAP bez sima i normalnie da się zapisać w bibliotece, tylko jest komunikat że nie będzie można grać samym zwierzakiem, ale w zapisaniu to nic nie przeszkadza. Potem dodaję stworzonego zwierzaka do gotowej rodziny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
|
![]()
dziękuję bardzo
![]()
So bright, she can burn your eyes... Better look the other way. Ostatnio edytowane przez Meggie : 08.01.2012 - 10:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Reputacja: 11
|
![]()
Kodem testingcheatsenabled true z wciśniętym shiftem>buduj na tej parceli. Możliwe że przerzuci cię jeśli sim jest w lokalu, jeśli tak to sprowadź go wpierw do domu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
|
![]()
Wiecie może ile jest ogólnie jednorożców?
Bo do mojej rodziny dołączył jeden (raczej dołączyła, to klacz). Ona sobie poszła nad jeziorko (często tam sama chodzi) a ja byłam na drugim końcu miasta, w domu mojej rodziny. I mi się nagle pojawił komunikat, że ,,Pera (od razu miała takie imię) po raz pierwszy zobaczyła jednorożca". To też była klacz, nie pamiętam jak się nazywała ale jakoś na K. Najpierw Pera ją błogosławiła, później ona Perę i uciekła. Ile ich jest? I czy jest samiec? Bo bym chciała małego jednorożca ![]() Mam jeszcze kilka pytań, np. jak oswoić dzikiego konia? Bo taki jeden ładny biega u mnie po mieście a jak tylko moja Simka się zjawia to on albo ucieka albo rży i nie daje się nawet dotknąć. I czy da się zrobić tak, żeby moja klacz miała źrebię z dzikim koniem? W jaki sposób? Bo wiem, że to samiec bo w kontaktach mam napisane ,,Najlepszy przyjaciel" więc jest to ogier. Nie chcę go już dołączać do rodziny bo mam już klacz, jednorożca, źrebię, dwa psy, sokoła, kilka jaszczurek i gryzoni, mrówki i jeszcze na dodatek moim Simom się urodziła córka. Ledwo sobie z tą rodziną daję radę a nie gram na kodach więc jest ciężko. Rozpisałam się trochę ![]()
![]() |
![]() |
#699 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Można też bez kodu skorzystać z trybu edycji miasta...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Reputacja: 13
|
![]()
nie jestem w stanie tego ogarnac swoim malym rozumkiem. czy kon MUSI miec zagrode, czy moze byc po prostu zwykly budynek z wydzielona przestrzenia, z lukiem zamiast drzwi, zeby mogl wejsc? to jakas roznica?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|