![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam wszystkich w nowym roku i pomyślności życzę.
Tak sobie czytam te wasze posty i widzę, ja chcę , ja bym chciała, oni powinni.... Czas z tym skończyc i wziąść sprawy w swoje ręce; moja propozycja jest taka ,żeby zrobic listę, petycję, czy coś takiego i wysłać do EA. Bo że TS4 będzie, wszyscy sie zgadzamy. I dobrze by było żeby EA wiedziało co myślą fani simów w Polsce. W ten prosty sposób będziemy mieli poczucie ,że coś zrobiliśmy zamiast narzekać. Mnie sie TS3 nie podoba. Grałam przez święta tylko w TS3 bo zostałam obdarowana wszystkimi dodatkami i chcialam je przetestować. Jest tam strasznie dużo rzeczy do zrobienia ,tak że gra jest po prostu przytłaczająca. Przekonałam sie jednak do koncepcji jedna gra jedno miasto, chociaz mam poczucie że żeby przetestować wszystkie opcje zgrupowanych rozszerzeń, nie starczy życia. A ile jeszcze rozszerzeń przed nami? Jeśli planujecie grać w serię TS dalej ( 4, 5 etc) powinniśmi cos zrobić, żeby TS4 było lepsze. Bo bedzie ! tak jak TS2 była lepsza niż TS1, a Heroesi 5 była lepsza od 4, która miała byc ulepszeniem świetnej trójki a okazała sie zupelnym niewypałem. annie1981 w TS2 było lekarstwo na choroby, można je było zrobić jak sie miało nagrodę szalonego naukowca.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|