![]() |
#101 |
Guest
|
![]()
Simka jest śliczna, cholernie uwielbiam taki płomienisty kolor włosów, za to duży plus
![]() Reasumując, Neferet jak najbardziej udana, przynajmniej w moim mniemaniu ![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Reputacja: 14
|
![]()
Nie sądziłem, że kiedykolwiek sięgnę tego poziomu, ale... JAKA SŁODKAAAAAAAAAAA!
Po prostu gienjusz, nic dodać, nic ująć ![]() Moja ocena: nieskończoność/10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Reputacja: 10
|
![]()
Urocza i prześliczna :3
nie potrafię nic więcej napisać na jej temat >D 10/10 chciałabym wiedzieć co robisz ze zdjęciami, bo są tak rozświetlone, że nie da się patrzeć i kolory wydają się "blade". Ogółem dziwny efekt >D
![]() |
![]() |
#104 |
|
![]() Einarr, Pukami, Yuki, Nesyetta, Stephenowa, Marl.89, Catti, vigero, chrupku, Schicksal dziękuje
![]() Robiłam tych aniołów dawno i zapomniałam zrobić zdjęcie z CAS'a. @Shannonku, przerabiam je w photoshopie, to jest akurat kwestia gustu, bo lubię takie zdjęcia i ogółem przeważnie używam bladych skinów. >D Ivy & Gabriel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Rosemarie : 11.01.2012 - 17:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
|
![]()
Na niebiosa! Po jaką litość im te skrzydła? Bez nich było by sto razy lepiej. Pasują tylko do kobiety, ale i tak są za wielkie. 9/10.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
|
![]()
Gabriel mi się bardzo podoba
![]() na Ivę miło się patrzy, ale nie podoba mi się za bardzo z twarzy ma żabie usta i za ciemne brwi, nie pasują do jej delikatnej osoby prezentacja jak zawsze cudowna ![]()
![]() |
![]() |
#108 |
|
![]()
Ivy- oczy mi się średnio podobają, strój bossski. Fryzura, pozy, twarz- wszystko inne śliczne. 9/10
Gabriel- pięknota!! Wszystko ślicznie współgra. Zazdroszczę umiejętności tworzenia facetów. 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
|
![]()
Ivy - ma na imię BLUSZCZ co daje jej +10000 do lansu, a tak to nie podoba mi się. ma straszne soczewki, i ogólnie kształt twarzy jest taki sobie. Skrzydła i ubrania wyglądają okropnie plastikowo i sztucznie. 3/10
Gabriel - jest lepszy. ma super fryzurę, kształt twarzy ok, lecz nie podobają mi się spodnie, a koszulka ujdzie. Skrzydła są bezpotrzebne. 7/10 dziękuję, dobranoc
![]() |
#110 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładna para. Nie podobają mi się tylko usta Ivy. Są za szerokie. Bardzo ładna prezentacja.
Ivy - 8/10 Gabriel - 10/10 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|