![]() |
#712 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem, może. A jaka opcja sie pojawia po kliknięciu na sima ?
![]() |
#713 |
|
![]()
suomii pojawia się adoptuj zwierzaka czy jakoś tak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
|
![]()
A no dzięki
![]()
![]() |
#715 |
|
![]()
A jak klikasz na ikonę, to niczego nie ma? Bo u mnie to często jest tak, że dom nad którym jest ten znaczek... jest pusty! Gra sobie np. przeprowadziła lub skasowała właścicieli domu, a znaczek został. Nawet burzenie domu wtedy nie pomaga...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
|
![]()
mam to samo z pustym domem :/ i nic się zrobić nie da?
![]() |
#717 |
|
![]()
Chyba nie. Można spróbować dom wyburzyć i zmienić mu typ parceli na publiczny, ewentualnie wyburzyć całą parcelę, ale miasta od EA, są głupio zrobione. Jak skasujesz parcelę, to nie zawsze da się ją postawić w tym samym miejscu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Reputacja: 17
|
![]()
Witam! Mam pytanie natury "ciekawczej". Otóż czy u was też tak jest, że gdy przychodzi na waszą parcelę bezpańskie zwierzę i Sim zaczyna z nim interakcje to ten zaraz ucieka? Stworzyłem Sima, który miał klacz i nie było problemów, lecz postawiłem skrzaty zwołujące dzikie zwierzęta i psy. Zaczęły przychodzić... Klacz zmarła ze starości i postanowiłem mieć psa. Wówczas, gdy tylko jakikolwiek do mnie zaglądał od razu nakazywałem zaproszenie do domu, opiekę, szczotkowanie itd. Mniej więcej po 3 może 4 interakcjach zwierzę ucieka i oczywiście jest bardzo zabawna informacja: "Bezpański pies idzie do domu". Nie wiem jak bezdomna istota może wracać do domu, ale to już szczegół. Jak to jest? Czy można dłużej zatrzymać na swojej parceli te zwierzęta? Proszę o odpowiedź i czekam. Pozdrawiam D_S
![]()
![]() |
#719 |
Reputacja: 11
|
![]()
Możesz nieco podwyższyć poziom relacji kodem i wtedy zastować interakcję przygarnij czy tam adoptuj. Mnie chyba tylko raz udało się zaadoptować znajdę legalnie, reszta odchodziła zanim doszło do zaprzyjaźnienia się.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
|
![]()
Ja nie potrzebuję kodów, u mnie bezpańskie zwierzaki zostają całą noc i cały dzień. To denerwujące.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|