![]() |
#3 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Mam wrażenie, że lekko zmodyfikowałaś gotową twarz. A raczej połączyłaś ze sobą dwie zupełnie różne (tego typu oczy są typowe dla rasy żółtej zaś grube usta i szeroki nos - dla rasy czarnej; zielone oczy i jasna cera to zaś rasa biała. Ładna mieszanka ;o)
Poza tym jeśli robisz zdjęcie Simce od przodu, zwróć uwagę na to, żeby zrobić odpowiednie przybliżenie (teraz jest troszkę za daleko imo) i oświetlenie. To z gry, bo rozjaśnianie w programie graficznym to na dłuższą metę kiepska sprawa. Dobre światło masz tylko na 3. zdjęciu. Rozumiem, że simci podczas pływania fryzura się rozwaliła? ![]() Nie wiem, ta jej nijakość mnie zabija! Nie lubię oglądać takich "pustych" postaci, zupełnie bez duszy, bez widocznych upodobań, cech charakteru. Z tych zdjęć nic nie wynika! No i zdecydowanie bardziej preferuję bardziej rozbudowane prezentacje. No ale pocieszające jest, że znasz podstawy ![]() 6,5/10 EDIT: Dobra, dojrzałam dodane zdjęcie i poradziłabym Ci zmianę skinów. Bynajmniej nie w takim stylu jaki obecnie masz. Ostatnio edytowane przez Liv : 24.01.2012 - 18:10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|