![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
"UPADKI I PRZEBUDZENIA" cz.6
Carmen przeprowadziła się do innego mieszkania. Kilka dni póżniej zobaczyła dziewczyne która wybiła jej szybe. Malowała obraz. Na obrazie była Carmen w sukni z jak z bajki w pistacjowym kolorze. Carmen Podeszła i zapytała - To ja? Wystraszona dziewczyna spojrzała na Carmen- Ja... Ja tak sobie tylko rysuje... bo, bo... widziałam panią w telewizji i , i....- jąkała się nieznajoma- I potanowiłaś ybić mi szybe?-Nie.... to inaczej , ja też chciałambyć taka ładna... a propos zcięła pani włosy i przefarbowała.-Carmen zrozumiała , że niema sensu męczyć tej dziewczyny. Powiedziała tylko "tak" i odeszła. Dziwiło ją czemu maluje w centrum miasta. ![]() ![]() Gdy Carmen zaczęła tańczyć tańczyła tak pięknie(jak Magi) , że wszyscy się na nią patrzyli zacekawieni. Mężczyźni jeden po drugim prosili ją do tańca , a kobiety pękały z zazdrości. Lecz nagle.... A Carmen zemdlała i obudziła się w domu przystojnego mężczyzny B Straciła świadomość gdzie jest i co robi , a rano znalazła się u boku mężczyzny C Okazało się , że ktoś wasypał jej czegoś do drinka |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|