![]() |
#1 |
Creator
Reputacja: 10
|
![]() Amelia Vignoble Wymagane: posiadam wszystkie dodatki oraz gra jest zaktualizowana do najnowszej wersji ![]() CLEAN 30x30 Sunset Valley, Bezikowa 2250 249 186 § / 112 553 § Sami zobaczcie. Francja to czy nie Francja, a może jednak Włochy? Nie byłam, więc nie wiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Parter: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piętro: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wejdźmy jeszcze na strych: ![]() ![]() Rzuty: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dodatki ze Store: Sofy i fotele z zestawu Nowoczesna Wygoda – salon Okno Szczeblina Wystrój Willi z Winnicą Willa Śródziemnomorska – Kuchnia i Jadalnia Stolik do kawy „Dramatyczna Dynastia” Wieża „Retronik Lektronik” firmy Fonokronik Zestaw „Kolekcja wodna” B. Budy Złota Kobieta Prosperity Dzień Ziemi „Piękny las” fotografia autorstwa Piguły Elementy z zestawu Obfite zbiory Walentynkowy Miś Bryan Dzieło Kwanzaa z zestawu Więcej Prezentów Świątecznych Bluszcz K2 Zapomniałam jeszcze o latawcach z zestawu prezentów za rejestrację WP ![]() POBIERZ Ostatnio edytowane przez Honda : 02.03.2012 - 15:06 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Posiadłość pasuje mi do klimatu Prowansji :d
Uwielbiam gdy dom ma dużo zakątków, ganków, tarasików itp. Bardzo mi się podoba, ściągnę jak będę następnym razem grał ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|