![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Też tak mi sie robi, i to zbyt często
![]() Ale u mnie to na 99% wina k.graf., bo po odwieszeniu psuje się totalnie grafika, muszę wrócić na pulpit, żeby się naprawiło. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
|
![]()
Moje Simsy bardzo mulą.
Po prostu wszystko chodzi średnio sto razy wolniej niż przed instalką Zwierzaków. Podejrzewam, że niektórym też tak się stało - co robiliście wtedy? ![]()
![]() |
#13 | |
|
![]() Cytat:
![]() 2. Czyszczenie i defragmentacja rejestru (Registry Booster 2, CCleaner - to programy, których użyłam) 3. Wyłączanie niepotrzebnych, pamięciożernych aplikacji w tle 4. Selekcja dodatków (te, które uważałam za zbędne, powędrowały do kosza) 5. Wyłączenie internetu i osłon Avasta na czas gry (w takiej kolejności, nigdy na odwrót ![]() To chyba wszystko... Gra chodzi płynnie. Jeśli to nie pomaga, można jeszcze zmniejszyć ustawienia grafiki i pokombinować z pamięcią wirtualną. @down: To już bardziej drastyczne rozwiązanie. Pierwsze wymaga czasu a drugie pieniędzy - co wcale nie oznacza, że są złe ![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 05.02.2012 - 13:24 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Albo zainstalować grę od nowa
![]() Lub pora kupić lepszy sprzęt ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Sprzęcior mam spoko.
![]() Dzięki za rady, jak przywlecze się do domu ktoś bardziej komputerowy niż ja to zlecę mu te czynności. ![]() PS Myślicie, że jak odinstaluje Wymarzone Podróże to będzie szybciej działało?
![]() |
#16 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
i jak sie rozwiązała sprawa ? bo ja muszejakoś sobie poradzić z przycinaniem się gry. Sprzęt jest dobry, chodzi raczej o coś w grze. wolałabym 16 dodatków nie przeinstalowywać
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|