![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek podoba mi się pod względem wielkości - zawsze lubiłam nieduże, przytulne mieszkanka. Wygląda przyjemnie, aczkolwiek połączenie prostego płotka z takim, który ma zaokrąglone brzegi, to raczej kiepski pomysł. Swoją drogą, sugerując się nazwą, spodziewałam się raczej wnętrz w wiejskim stylu, a tu znów popularny modern. Mimo wszystko nie razi to po oczach na tyle, aby się tym przejmować. Szkoda tylko, że nie pomyślałeś nad jakąś aranżacją ogrodu - przydałoby się jakieś miejsce do grillowania, trochę ozdobnych krzewów, jakiś kwietnik i kawałek trawnika (zaczątek widać w części rezrezentacyjnej... fajnie byłoby, gdybyś rozwinął swój pomysł i trochę zaszalał
![]() Salon: Czemu ta kanapa stoi na wprost wejścia? Imprezowicze wracający do domu na pewno będą ją wyklinać ;D Za to bardzo podoba mi się kącik z telewizorem. Obraz w beżowo-brązowej kolorysyce świetnie komponuje się ze ścianą w kolorze awokado. Masz dużego plusa ![]() ![]() Jadalnia: ciekawy obraz, od razu wpadł mi w oko. Pomieszczenie jest malutkie, ale udało Ci się je fajnie zagospodarować, unikając zagracenia. Mam tyko wątpliwości czy stół z tak długim obrusem pasuje do takiego nowoczesnego wnętrza... Plusik za dekoracje widoczne na drugim zdjęciu. Wyglądają niemalże jak prawdziwe. Kuchnia: dlaczego wybrałeś takie ciemne żaluzje przy równie ciemnych ścianach(i podłogach)? Powinieneś wpuścić tutaj więcej światła. Jeśli już tak bardzo zależy Ci na żaluzjach, postaw na biel. Pomieszczenie od razu nabierze życia i będzie przyjemniejsze dla oka. Generalnie jasne odcienie są zawsze "bezpieczniejsze" od ciemnych. Wracając do ścian, przemlowałabym je na jakiś pastelowy kolor (może lila, beż albo jasna zieleń?). Do reszty nie mam zastrzeżeń - jest ok ![]() Łazienka: No, nie! Znowu te kule? ![]() Sypialnia: zdecydowanie najbardziej udane wnętrze Twojej chatki ![]() Ogólnie w domu jest troszkę pusto, brakuje mi ozdób i wszelkich innych bibelotów, które sugerują oglądającym, że jednak ktoś tam mieszka (chyba, że jeszcze nikogo nie wprowadziłeś, to zwracam honor). Muszę jednak dodać, że porównując Twoje obecne dwójkowe dzieło do poprzedniego, ten projekt prezentuje się o wiele bardziej efektownie! Widzę duuuużą poprawę, tak trzymaj ![]() 8/10
|
|