|
|
#7 |
|
Reputacja: 10
|
No więc tak...
Bryła jest niezła. Podoba mi się, jak została zbudowana, ale zmieniłabym jej kolory. Nie przekonuje mnie połączenie brązowych kamieni i szarego dachu. W dodatku, dlaczego ten garaż jest odgrodzony od reszty domu? Wygląda, jakby stał na oddzielnej parceli. Ale za ro ogródek jest moim zdaniem przeuroczy ![]() Kuchnia... Nie sądzisz, że trochę tam za pusto? Kuchnia jest zdecydowanie za duża. Nie podobają mi się też kafelki i tapeta w kwiatki. Nijak nie pasuje to do jednego z moich ulubionych zestawów kuchennych Co do braku okien w kuchni, to ja akurat nie mam zastrzeżeń. Ja też nie mam okien w kuchni i nie przeszkadza mi to w przygotowywaniu obiadu, więc uważam, że simom także nie będzie to sprawiało problemu.Salon jest ok. Też lubię tą lampę, fajnie wygląda przy takim układzie mebli i też często to wykorzystuję. Za to absolutnie nie podoba mi się drzewo na ścianie i ten paskudny łuk. To samo w gabinecie. To pomieszczenie podoba mi się najmniej. Strasznie tam pusto, dziecinna tapeta, brzydka podłoga, maleńkie biureczko, na którym nic nie można zrobić. Ogromny minus za ten pokój. Ale łazienka jest już lepsza. W zasadzie jedyne, co mi się w niej nie podoba to kafelki na ścianach i podłodze. Sypialnia jest super Strasznie podoba mi się tapeta przy szafie Usunęłabym tylko czarno-białe obrazy znad łóżka.Ogólna moja ocena to 6,5/10. Ten domek nie jest szczytem moich marzeń, ale niektóre szczegóły są naprawdę fajne. |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|