|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Ok ,czekaliście cierpliwie...no..to sie cieszę
![]() Rodzina Wilson Oto Carl,ma on córkę Alice.Oraz rozwiódł się z jej mamą , a jako ze jest bardzo bogaty, ma prawników , to on wywalczył Alice, no wiec oto on: A to jego dziewczyna Amanda: A to Alice (raczej podobna do mamusi ;D) ![]() Alice wprost nienawidzi Amandy -Dlaczego aż tak mnie nie lubisz!? ![]() -Dlaczego??Śmieszne, pytasz się dlaczego?Bo jesteś z moim ojcem i rujnujesz mi życie!-wygarnęła jej Alice. ![]() -Powiedz tacie że idę do parku.-nakazała Alice. ![]() Amanda chciała się zaprzyjaźnic z Alice, i posłuchała jej -Alice, kazała przekazać że idzie do parku. http://i.imgur.com/LSImO.jpg -Dobrze, byleby nie siedziała tam za długo. ![]() Alice w parku, relaksowała się na huśtawce rozmyślając ''Co za durna baba!'' ![]() ''Mam nadzieje że niedługo to się zakończy..'' ![]() Narazie tyle mam dla was. ![]() oj sory że nie dałam amandy i Carla dam jutro bo Carla za duże zdj. dałam , a Amandy jakiś link czy coś xD Ostatnio edytowane przez Megan : 07.03.2012 - 18:01 |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 31 (0 użytkownik(ów) i 31 gości) | |
|
|