![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
O ludzie... Bryła marzenie, ogród marzenie, dom marzenie, żółwik marzenie!
Swoją drogą, czy ja obok oczka wodnego widzę akwarium? Ty mi powiedz, skąd je masz, bo wygląda super. Ja nie będę się rozpisywać, bo nie ma tutaj rzeczy, która by mi się nie spodobała. Ale dosłownie padłam na twarz z zachwytu jak zobaczyłam jaccuzi i łazienkę ![]() 10/10! I, błagam, powiedz mi skąd ściągasz te dodatki, bo są rewelacyjne. |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Jeju, cudowny jest, przepiękny ogród, nadal szukam szczęki
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
BRYŁA: Świetna bardzo mi się podoba normalnie cudowna
OGRÓD: Fantastyczny normalnie *****isty podoba mi się strasznie ![]() ![]() SALON: Jest super bardzo mi się podoba meble są superowe SYPIALNIA: Jest super łózko fajowe bardzo mi się podoba ![]() KUCHNIA: Podoba mi się strasznie ta zieleń jest bombowa superowa ![]() ŁAZIENKA: Jest piękna cudowna Aż brak słów na temat tego domu ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Przepiękny! Jestem wprost oczarowana
![]() Jak to wszystko się tam zmieściło. Jakie to..no nie wiem...brak mi słów. Wszystko cudowne. Kolorystyka, umeblowanie i ten ogród ![]() ![]() Najbardziej jednak podoba mi się ta brązowa łazienka. Jest taka elegancka. Z chęcią zamieszkałabym w tym domku. Nadaje się na projekt do wybudowania takiego w realu. Nie będę się za bardzo rozpisywać, bo każdy szczegół jest dopracowany, więc może od razu przejdę do oceny... 100/10 ![]() Wiem, że był dodany dość dawno i pewnie nikt tu już nie zagląda, ale nie mogłam się powstrzymać przed napisaniem czegokolwiek. ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Ogólnie dom fajny, ale ten szklany dach nad balkonem kojarzy mi się z biurowcem, bryła trochę przekombinowana, ale jest nawet ok, wewnątrz trochę zimno ;/ i ten klub w piwnicy to moim zdaniem zły pomysł.
+ za żółwia w basenie : ) 8/10
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|