![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
anie ty masz obsesję na punkcie niebieskiego
![]() Rodzina Leo Amelia robiła to co każda kobieta codziennie. Śniadanie. ![]() ![]() Karmiła dziecko. ![]() ![]() ![]() Przed wyjściem do pracy robiła mini porządek. ![]() Po pracy od razu robiła obiad. Nawet gdy nie zdążyła usiąść i się przebrać. ![]() ![]() ![]() Stało się coś czego Amelia nie chciała. W jej związek z Morganem wdarła się rutyna. Nie mieli dla siebie czasu. Amelia stanęła pewnego dnia przed lustrem i rozmyślała. ![]() Nagle zrozumiała też, że przestała o siebie dbać i po domu chodzi w dresach. Nie umknęło to uwadze Morgana. Morgan: "Hej w ogóle nie masz dla mnie czasu co się dzieje?" ![]() Amelia:"ha! Nie widzisz?" Morgan:"Nie masz dla mnie czasu!" ![]() Amelia:"To ty nic nie widzisz? Ja haruje jak wół a ty co?" Morgan"Inaczej wyobrażałem sobie życie z tobą!" ![]() Amelia: "To się ze mną rozwiedź jak ci w dupie źle!" ![]() Wyszła z domu z małą Amelią w rękach, trzasnęła drzwiami i pojechała. ![]() ![]() Morgan znał Amelię na wylot i dokładnie wiedział gdzie mogła pójść. ![]() Smutna Amelia zaczęła rozmyślać o tym jak Morgan może jej nie doceniać. ![]() Tymczasem.. ![]() ![]() Morgan:"Przepraszam, nie chciałem, wiesz, że cię kocham, podzielimy się obowiązkami, ale teraz chodź już do domu" ![]() Amelia:"Jak można nie uwierzyć tym twoim oczkom? Melody ma chyba je po tobie" ![]() Amelia nawet nie próbowała ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez shotshe : 10.03.2012 - 10:02 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|