|
![]() |
#1 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Będę pierwszy. ^^
Więc, szacun że sam maxis, ale nie zawsze maxis wygląda tak skromno. Przyczepię się do furtki, kompletnie nie pasuje do muru... Te kolory domku na drzewie wyglądają sztucznie. W kuchni nie podoba mi się lodówka, drzwiom bym kolor zmienił, zasłona "wpada" w szafki, a ta apteczka... MASAKRA. W salonie jest ciemno, zdecydowanie ZA CIEMNO. Ten stolik na laptopa zamieniłbym na biurko. Łóżko nie powinno wchodzić na okno. Jest wiele innych błędów, ale nie chce mi się ich wymieniać. :3 Jak na pierwszy raz, całkiem, całkiem, ale... eh, dam słabe 3...
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]() Podoba mi się bryła, lubię takie. Za to ogrodzenie nie pasuje, jest zbyt ciężkie do tego typu budynku, w przeciwieństwie do tego, które dałaś wokół basenu - to jest w porządku. Osobiście nigdy nie postawiłabym takiego drogiego auta tak daleko od domu, za drzewami i w dodatku przysłonięte jeszcze wysokim ogrodzeniem. Złodziej może sobie robić, co chce.
![]() Wewnątrz - zdecydowanie za ciemno! Wszystkie tapety są w takich kolorach, iż mam wrażenie, że mieszka tam wampir! Szkoda, że nie zaznaczyłaś, które zdjęcie przedstawia jakie pomieszczenie, trochę ciężko mi się w tym połapać. Salon i sypialnia w jednym? Kolory ścian na to wskazują, ale to raczej dość problematyczne dla zmęczonego Sima, kiedy reszta w najlepsze ogląda telewizję. Nie wiem, co to za pomieszczenie z zieloną tapetą? Sypialnia, bawialnia, salon, hol? Kuchnia - lodówka jest fajna, ale niekoniecznie w połączeniu z tymi szafkami. Poza tym co robi tam ta apteczka? Nie pasuje do niczego. No i drewniana podłoga, hmm... Jadalnia jest chyba najlepszym pomieszczeniem w domu, chociaż brakuje tam zasłony w oknie. Łazienka - względna. Ta donica nie pasuje (jest chyba zewnętrzna?) i przede wszystkim brak płytek. O ile w kuchni to ujdzie, tak w łazience już nie bardzo. No i ta umywalka strasznie dziwnie wygląda. Pokój dla dziecka - wybacz - jest chyba najgorszy w tym domu. Strasznie pusty, smutny, trochę jak więzienna cela. Zero tam radości, zero jakichkolwiek śladów dziecka; nie chciałabym przeżyć dzieciństwa w takim pokoju, wpadłabym w depresję. Myślę, że dom OGROMNIE skorzystałby na całkowitym przemalowaniu. Te ciemne tapety są okropne, sprawiają, że dom nie zachęca do przebywania w nim. Rozjaśnij go, a zobaczysz kolosalną różnicę. Naprawdę nie potrzeba wielu dodatków, aby dom uczynić przyjemnym do mieszkania miejscem. Tutaj dowód -> LINK. Tam się po prostu chce mieszkać. Wiesz już, co mam na myśli? ![]() Btw. Niektóre zdjęcia zrobiłaś dość dziwne - chodzi mi o te, na których ozdobna kula z ogrodzenia czy liście drzew przysłaniają połowę widoku i szczerze mówiąc, na tych zdjęciach nie ma za bardzo co oceniać. Następnym razem zmniejsz fotki do regulaminowego rozmiaru, aby można je było wstawić na forum i posegreguj według pomieszczeń, jakie przedstawiają. Ja mam w tym momencie otwartych 21 kart w przeglądarce - uwierz mi, oglądanie w taki sposób zdjęć nie należy do przyjemności. Daję 4/10, ale to takie naciągnięte. KOLORY! Kolory mocno obniżyły ocenę. Ostatnio edytowane przez Malin : 16.03.2012 - 23:24 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|