![]() |
#101 |
Reputacja: 10
|
![]()
Musisz pogadać z właścicielem parceli, jeśli mu\jej się spodobasz, to Cię zapowiada i występujesz.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Guest
|
![]()
Mam małe pytanko, a mianowicie nie działa mi od dzisiaj kod testingcheatsenabled true nie wiem czym jest to spowodowane, po restarcie gry, komputera, nic się nie zmieniło. Inne kody działają jak należy.
|
![]() |
![]() |
#103 |
Guest
|
![]()
A jak według ciebie ma zadziałać skoro to własnie jest master kod który jak sama nazwa wskazuje aktywuje działanie cheatów?
|
![]() |
![]() |
#104 |
|
![]()
A mi gra nie wykrywa aktualizacji... Już chyba były trzy po ZG a mi cały czas pokazuje, że gra jest aktualna. Wie ktoś, jak można inaczej zainstalować aktualizacje nie przez program startu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
|
![]()
Gram w Apaloosa i chciałabym sobie wybudować Lokal Wielkich Występów, bo te dostępne nie bardzo pasują do charakteru miasteczka. Czy ktoś już może próbował? Jakie elementy są konieczne? Rozumiem, że scena i ten element widowni sprawiający, że przychodzi wielki tłum, akcesoria typu oświetlenie i efekty sceniczne, czy coś jeszcze? Czy będzie to działać na świeżym powietrzu, bez budynku?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
|
![]()
Jest już aktualizacja moda na wyłączenie automatycznych wspomnień?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
|
![]()
Gdzie mogę znaleźć Dżina?
![]() |
#109 |
|
![]()
Pinezka, jest mod:
http://www.modthesims.info/download.php?t=446281 Milka, lampę dżina znajdziesz w nagrodach szczęścia życiowego. Mój Sim znalazł ją też po przerobieniu obręczy do wirowania i skorzystaniu z bramy przestrzennej czy coś takiego. Po powrocie miał lampę w plecaku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
|
![]()
Hej mam nietypowe pytanko już wyjaśniam sytuację:
Mam simkę i za pomocą kodu wprowadziłam do niej jej zauroczenie Garego(takiego właściciela parku) i moja simka zaszła z nim w ciążę i co zrobić by Gary się oświadczył mojej simce? wiem głupie pytanie ale pytam się bo nie ma tej interakcji zanim moja simka zaszła w ciążę to wykonywała z nim różne interakcje ale nie ma pomożecie pliska ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|