![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
@all żeby tylko tak dalej było na tym forum
![]() ![]() Rodzina Leo Melody zajęła się muzyką. ![]() ![]() ![]() ![]() Morgan pewnego dnia wrócił szybciej z pracy.. Miał niespodziankę dla Amelii. Morgan:"Zdobyłem awans kochanie, to dla ciebie" ![]() Amelia cieszyła się, że się stara, ostatnio w ich związku nie było za dobrze. ![]() Trzeba było troszkę rozładować emocję.. ![]() ![]() ![]() Amelia postanowiła wysłać córkę do szkoły z internatem. ![]() Pewnego dnia poczuła się troszkę gorzej. ![]() Ale to nie było raz, to zdarzało się codziennie.. ![]() Oczywiście Amelia nie byłaby sobą, gdyby tego nie posprzątała.. ![]() ![]() Postanowiła zadzwonić po córkę i wydalić ja ze szkoły z internatem, czuła wielką pustkę bez niej. ![]() Melody wróciła w sam raz na swoje urodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sama nie wiem do kogo jest podobna.. Chyba raczej do matki. ![]() ![]() Śniadanko z tatusiem. ![]() Dalej kształci swoją pasję. ![]() No a jak się okazało Amelia jest kolejny raz w ciąży. Zaskoczyłam kogoś? ![]() ![]() ![]() c.d.n. |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|