![]() |
#71 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
A mi się podoba to, że wreszcie jest porządny odtwarzacz mp3 i można słuchać muzy jednocześnie robiąc różne inne rzeczy
![]() I podoba mi się, że simki mogą spać bez makijażu ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 25.03.2012 - 15:53 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Dokładnie ^^ to jest świetne bo przynajmniej naturalne ![]() A ja dziś odkryłam że można zrobić sobie operacje plastyczną w szpitalu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]()
Podoba mi się lista utworów na szafie grającej, szkoda tylko, że nie ma tam wszystkich utworów... W ogóle to brakuje mi układania własnej listy utworów z dwójki... Mogłam wrzucić do jednej stacji wszystkie utwory, jaki mi się podobały, z różnych stacji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Admin Emeryt
|
![]()
Też świetna opcja. Strasznie mi brakowało w podstawce kodu do panelu tworzenia sima, którym już gramy. A teraz zmiana wyglądu jest jeszcze prostsza. Ale ta opcja doszła już chyba w Pokoleniach, albo nawet wcześniej trochę...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
A ja w weekend odkryłem, że nawet można zmienić stroje do karier, które pochodzą z poprzednich dodatków.
![]() Ciuchy są wykonane na wysokim poziomie. Niemalże tekstury podchodzą pod te z internetu. ![]() Mi się bardzo podobają ciuchy, jak i fryzury. Dodatek jest moim zdaniem najlepszy, więc rozpisywać się nie będę. :x
![]() |
#76 |
|
![]()
Właśnie też ostatnio odkryłam ten makijaż, ale strasznie mnie denerwuje brak takiej kłódki, jak przy fryzurach. Bo np. jak chcę do każdego stroju ten sam makijaż, to muszę przy każdym stroju wracać do poprzedniego punktu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Admin Emeryt
|
![]()
Ale przy makijażu też jest taka kłódka...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]()
U mnie jest zamknięta, a i tak muszę do każdego stroju makijaż wybierać.
![]() Więc jak na razie grałam tylko piosenkarką, która jest na 6 poziomie kariery i akrobatą, który jest na 2 poziomie kariery. Profesja piosenkarki jest ciekawsza, no i te całe zdobywanie występów jest świetne. Rekwizyty, scena... wszystko mi się podoba. Ubrania też są śliczne. ![]()
![]() |
#79 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]()
z tymi kłódkami to trzeba tak : bo jak jest zamnięta na tym makijażu co macie to on będzie, więc jak zmienicie makijaż to klikacie zeby się otworzyła i zamykacie ;D
Nie mam ZG ale też mam tą kłódkę
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|