|  16.06.2004, 16:15 | #22 | 
| Guest 

|   

Ja też wątpie czy jeszcze dostane jakąs nagrode ale będę jeszcze próbowac
		 | 
|  16.06.2004, 19:07 | #23 | 
| Guest 

|   

Ja mialam duzo nagrod jednak domek mi sie znudzil i sie przeprowadzilam XP
		 | 
|  17.06.2004, 19:27 | #24 | 
| Guest 

|   

ja bym rozbudowała dom ja nie moge zdobyc tych głupich nagród
		 | 
|  19.06.2004, 22:30 | #25 | 
| Guest 

|   

mój simek dostał 2 razy statuetkę za muzykę i raz za aktorstwo   nie pamiętam jak się one nazywają... ale dziś dostałam coś nowego i to nie w dzielnicy showbiznesu!!!!  :lol:  przyjechała do mnie Merlina soją limuzyną i fani autobusem - był też reporter i wręczyła mi simderyka!!!!  :lol:   :lol: to jest chyba ta nagroda od fanów.... | 
|  16.07.2004, 16:20 | #26 | 
| Guest 

|   

A ja mam dużo nagród    Mogę się pochwalić  Najłatwiej mi się zdobywało SIMMY!...bo to łątwe do zdobycia, nuie? Najutrudniej Nagrode Publiczności, ale tera mam już dwie pełne szafki nagród   | 
|  17.07.2004, 21:58 | #27 | |
| Guest 

|   Cytat: 
 | |
|  17.10.2004, 12:24 | #28 | 
| Guest 

|   

Też prawda.Ale wie ktoś jak ja mama zdobyc tę nagrodę świata mody?Bo ja mam wszystkie inne tylko tej nie moge zdobyć!Jak wiecie to możecie powiedzieć?
		 | 
|  25.10.2004, 17:33 | #29 | 
| Guest 

|   

ja nawet nie wiem jak zdobywam nagrody rozdaje autografy bo to dla mnie przyjemnosc. Na atrakcje wchodze na te ktotrre mi sie podobaja czyli reklama nagrywam piosenki teledyski igram filmie i to wszsytko i kazda nagrode dostaje
		 | 
|  01.11.2004, 09:51 | #30 | 
| Guest 

|  moj sposob na nagrody 

jezeli chcecie otrzymac nagrode za aktorstwo to gracie z 5 gwiazdkami na tym takim planie z rerzyserem jezeli tego manekina czyli za mode to na wybiegu dla modelek trzeba czesto chodzic a jezeli za muzyke to nagrywacie czesto teledyski oczywiscie tez majac 5 gwiazdek wszystko to robimy w dobrym humorze czyli na zielono nastroj musi byc PS: a teraz mi sie przypomiało, widzieliscie jak gwazda umrze to ma taki inny "gwiazdorski" pomnik?   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
| 
 | 
 |