|
|
#31 | |||||
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Nadchodzi moment, w którym Liv zalicza wszystkie interesujące ją FS
![]() Doceniał dbałość o przecinki (taką w sumie w moim stylu), ALE... Cytat:
![]() Cytat:
Tak bardzo, że odruchowo zaliczyłam facepalma ;] Cytat:
Cytat:
Hm, Radek na ostatnim zdjęciu nie jest ubrany w garnitur, a nie napisałeś, że zmienił ciuchy w międzyczasie ![]() Cytat:
Tyle z drobnych usterek. Do tej pory najlepszy odcinek jak dla mnie! Po pierwsze... Opisy. Wow. Miodzio dla moich oczu, cudowne chwile dla wyobraźni :> No i poważny powód, żebyś otrzymał pochwałę ![]() Po drugie - wydarzenia. Tu akcja się wyraźnie rozkręca, pojawiają się takie wątki, na których będę mogła najbardziej skupić swoją uwagę. Zresztą podejrzewam, że nie tylko ja. W końcu, jak ostatnio zauważyłam, pytanie "kim jest morderca?" zawsze wszystkich nurtuje. Bardzo miło odbieram retrospekcje. Może to dlatego, że poniekąd stęskniłam się za takimi historyjkami? Kolejna motywacja, żeby napisać coś swojego... Wątek przyrodniego brata zapowiada się fajnie. Może będzie jeszcze więcej retrospekcji? I pewnie pan Rybak ( odegra niemałą rolę w wydarzeniach - gdyby miało być inaczej, nie wprowadzałbyś tej postaci ![]() Po trzecie, mogę już snuć podejrzenia co do tożsamości zabójcy, czy jeszcze za wcześnie? ![]() I po czwarte, dyszka za odcinek
|
|||||
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|