Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > FTS Newsletter
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.04.2012, 16:25   #1
Charionette
Admin Emeryt
Admin Kumpel

Reputacja: 18
Domyślnie Odp: FTS Newsletter 13[15]

Gandalf - Peter Xavier - Cóż, nie najlepsza zmiana. Gandalf miał w sobie to coś, wyróżniał się xD
Dayliúé - Savigg&ecirc - Zdecydowanie nick jest za bardzo udziwniony.
Rosmarie – Katerina – Poprzedni nick lepszy, imiona nie zawsze są dobrym pomysłem na nicki.
centaurea cyanus – lithium - Oj centa, centa… Wszystkie zmiany można przeboleć, ale ta jest nie do przyjęcia. Nick stracił tego ducha centy
Szyboliz? - Profesor Parker - Hmm… niby fajny, ale niby nie. W sumie nie mogę się zdecydować, ale jakbym miała wybierać: Szyboliz? górą!
arancie – Oxygen – Pomysł ciekawy, jednak uważam, że mało oryginalny. Ostatnim czasem popularne na nicki zrobiły się angielskie rzeczowniki.
Helena – ultraviolence - Nowy nick jakoś tak średnio przypadł mi do gustu. Helena było proste i ładne równocześnie.
Pukami – Ceasaries - Niby nick ok, ale brakuje mi tutaj czegoś, jakiegoś pazura czy coś. Odnoszę wrażenie, że poprzedni nick był lepszy
Ilovesims3 - lady peach - W wolnym tłumaczeniu: "Pani Brzoskwinia". W sumie niezły, lepszy taki niż wyznanie miłosne do gry
vigero – Nightfall - Znaczenie ma fajne i klimatyczne, jednak nie wygląda ładnie.
Meryam – savage – Oba nicki są ładne i w zasadzie trudno wybrać, który jest lepszy
Oliwwka – Fallen – Zmiana zdecydowanie na lepsze, mimo że nowy nick to całkiem oklepane już słowo.

ddo bwayo & Charionette
Charionette jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania