|
![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
Silver:
"Z odcinka na odcinek tekst wychodzi coraz lepiej i ciekawiej. Co do długości też nie mam zastrzeżeń. Zdjęcia jak zwykle świetne" Dzięki za miłe słowa ![]() "Jak Radek pojechał zobaczyć zwłoki i powiedział "to nie ona" to z początku myślałam, że to faktycznie nie ona i miałam rogal na twarzy" Rogal na twarzy, kocham to sformułowanie ![]() "Powrót do przeszłości to według mnie najlepsza część odcinka ^^ chociaż nic szczególne się tam nie działo, ale lubię takie momenty." To dobrze, będzie jeszcze parę retrospekcji, cho już nie tak "fajnych", moim zdaniem. "Teraz ponarzekam. Mało Sylwii ;<" Może jeszcze kiedyśtam się pojawi ![]() Liv: "Nadchodzi moment, w którym Liv zalicza wszystkie interesujące ją FS" Miło mi, że moje się do nich zalicza ![]() "Cóż za literacko wyrafinowane porównanie!" I tym razem w stu procentach zamierzone ![]() Zaś co do zdjęć - są robione później, w dodatku przez Rudzielca ![]() ![]() "Po pierwsze... Opisy. Wow. Miodzio dla moich oczu, cudowne chwile dla wyobraźni :> No i poważny powód, żebyś otrzymał pochwałę ![]() Ach, jakże mi miło ![]() ![]() "Po drugie - wydarzenia. Tu akcja się wyraźnie rozkręca, pojawiają się takie wątki, na których będę mogła najbardziej skupić swoją uwagę. Zresztą podejrzewam, że nie tylko ja. W końcu, jak ostatnio zauważyłam, pytanie "kim jest morderca?" zawsze wszystkich nurtuje. Bardzo miło odbieram retrospekcje. Może to dlatego, że poniekąd stęskniłam się za takimi historyjkami?" Właściwie to wydarzenia były zawsze ![]() ![]() "Wątek przyrodniego brata zapowiada się fajnie. Może będzie jeszcze więcej retrospekcji?" Retrospekcji w tym wątku, niestety, nie uraczysz, ale mam nadzieję, że Cię to nie zniechęci ![]() "I pewnie pan Rybak ( ![]() Już chyba nie pamiętasz moich poprzednich opowiadań ![]() "Po trzecie, mogę już snuć podejrzenia co do tożsamości zabójcy, czy jeszcze za wcześnie?" Możesz, tylko nie dziel się nimi publicznie ![]() "I po czwarte, dyszka za odcinek ![]() O, dzięki! ;D |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|