![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
@Jualia - ja jeszcze nie mialam 3 jelonkow jednoczesnie, ale zabawnie simowie wygladaja jak siedza tylem xD
@myrtek - o jacie! normalnie jak jakis film kinowy ![]() A u mnie tez troche zdjec porobilam, a co ![]() Rodzina Dracule ciag dalszy Zdjecia Mihawka i ...Kate juz wisza ![]() ![]() Mihawk coraz czesciej myslal o rozmowach z Shanksem....i coraz bardziej przekonywal sie do tego....ze jednak ta na pozor zwyczajna Kate nie jest mu obojetna... ![]() Probowal nawet o tym nie myslec siedzac i trenujac w swoim zaulku....ale nawet tam nie potrafil sie skupic...nie byl soba od dluzszego czasu. ![]() Cisza i spokoj....medytacja pomogla Mihawkowi pozbyc sie meczacych mysli i postanowil jednak cos z tym zrobic...zreszta Shanks nie musial go juz o niczym uswiadamiac... ![]() Pewnego wieczoru kiedy jak zwykle Kate miala isc na gore klasc sie spac, Mihawk objal ja od tylu tym samym mowiac jej do ucha to czego sie nie spodziewala ![]() ![]() ...a ze Sokolooki nie byl taki jak inni faceci wyznal dosc charakterystycznie swoje tzw. "uczucia" do Kate xD Dziewczyna chwile byla zaskoczona, ale pozniej po slowach Mihawka poczula sie cudownie... ![]() ...ale niespodziewala sie, ze Mihawk ja pocaluje! Kate byla szczesliwa, wiedziala, ze to nie jest "typowa" milosc, ale i tak byla najszczesliwsza kobieta pod sloncem... ![]() ...no i dlugo nie trwalo zanim poszli krok dalej :3, oj co to sie dzieje z biedna zakochana Kate, kiedy wkoncu jej wymarzony facet zrozumial co czuje xd ![]() A tutaj wczesnym rankiem Mihawk oczywiscie wstaje pierwszy, nie moze sobie pozwolic, zeby ktos zobaczyl go rozespanego z rana ![]() ![]() Kate tylko sie zastanawiala...co sprawilo, ze jednak Mihawk sie przekonal co do siebie i do niej...zreszta niewazne, liczylo sie teraz to, ze moga na siebie liczyc. ![]() Po jakims czasie Kate strasznie sie sie czula, ale nie dawala znac Mihawkowi, zeby nie wyszlo, ze jest jakas ofiara losu i narzeka... ![]() Pewnego dnia Mihawk zobaczyl wymiotujaca i blada jak sciana Kate w lazience, prawie sie osuwala na muszli klozetowej...Ten lekko zdziwiony spytal sie co jej jest... ![]() Kate stwierdzila, ze nie najlepiej sie czuje i pewnie to przez ostatni obiad, ktory zjadla na miescie....Mihawk tylko popatrzyl na nia i przytaknal mowiac, zeby nie jadala byle czego na miescie i ze w kuchni nie brakuje dobrego jedzenia... ![]() ...A tutaj sie okazuje, ze Kate spodziewa sie dziecka jej i Mihawka....nie planowali tego....tylko jak zareaguje na te wiesc Mihawk? ![]() CDN ;] |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|