![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam! Jestem leniwy... Dlatego tak długo mnie tu nie było
![]() Nie rozpisując się - zapraszam do komentowania! ![]() Tak to wygląda: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Basen i domek gościnny. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nocą. ![]() ![]() ![]() Wnętrze. Hol. ![]() ![]() Jadalnia. ![]() ![]() ![]() "Mini-salon" ![]() ![]() ![]() Łazienka. ![]() Sypialnia. ![]() ![]() ![]() ![]() Salon. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia. ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka w sypialni. ![]() Gabinet na piętrze. ![]() ![]() ![]() ![]() Piętro. ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia na pietrze. ![]() ![]() ![]() Zejście do "Mini-saloniku" ![]() To chyba tyle... Jak już odpocznę po zabawie ze zdjęciami, wrzucę moje projekty do pobrania i dodam do tego tematu zdjęcia z domku gościnnego. Dzięki za uwagę. PS. Może kiedyś zbuduję mały dom... ![]() Ostatnio edytowane przez ikspee : 11.04.2012 - 20:21 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Noo, to dopiero projekt! Bardzo podoba mi się ten.. pałac, willa, niepotrzebne skreślić. Z zewnątrz dom wygląda GENIALNIE, a wszystko podkreśla ładnie zagospodarowany teren wokół. Wewnątrz nieźle, wszystkie pomieszczenia w podobnym stylu, jednak nie przemawiają do mnie obie łazienki. W sypialnianej kolor mebli prawie zlewa się ze ścianą
![]() Ogólnie moja ocena to 9/10 PS. Że chciało Ci się ten dom w ogóle budować ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
W końcu ktoś skomentował!
![]() Najgorzej jest ze zdjęciami, zgrywanie tego wszystkiego, zbudowanie to nie problem :d W ogóle nie miałem pomysłu na łazienki. Co do sypialni to wg. mnie kwestia gustu, ja np. widzę różnicę (mówimy o ostatniej?) ![]() Dzięki za ocenę! |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Pierwsze zdanie prezentacji mnie ujęło. Nie ma to jak samokrytyka. (:
Co do projektu, zawsze podziwiałam ludzi, którym raz, że chciało się tworzyć takie wielkie domy (sama jestem raczej zwolenniczką małej/średniej przestrzeni), a dwa, że umieją tak wielką przestrzeń zagospodarować w ciekawy sposób, tak, że wszystko do wszystkiego pasuje, wszystko utrzymane jest w tym samym stylu. I tak jest u Ciebie, przynajmniej w tym domu. W zasadzie nie mam prawie żadnych zastrzeżeń, ogród jest wspaniały, wnętrze również mi się podoba (chociaż ciekawa jestem rozmieszczenia pomieszczeń względem siebie - przydałoby się zdjęcie rzutu). Jedyne, czego mogę się uczepić to tapeta w sypialni, tej niebieskiej. Za bardzo nawet nie wiem, jak powinnam to wytłumaczyć. To kwestia raczej mojego gustu - tapeta po prostu mi nie pasuje. Nie wiem czy kolor nie jest dla mnie zwyczajnie za jasny (cała reszta domu jest utrzymana raczej w ciemniejszej tonacji). Poza tym, jak mówiłam - bez zastrzeżeń. (; |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Budowla robi wrazenie, ale ogrod juz mniej. szczegolnie basen rzuca sie w oczy i jego kolorystyka tak srednio psuje.
Ale za to w srodu wszystko jest pasujące do siebie, utrzymany jest jeden klimat. Tylko co to za dziura w podlodze w tym pomieszczeniu z fortepianem i ksiazkami? Widac duzo wlozonej pracy, ktora nie poszła na marne. |
![]() |
#6 |
|
![]()
Dzięki Wam za opinie
![]() rath mówisz o schodach ![]() Szczerze mówiąc tego basenu w ogóle miało nie być. Miałem gdzieś ulokować stajnię, ale dodatku zabrakło ![]() Może ktoś jeszcze oceni? |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|