![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
eyvee ~ Chyba Seba,a nie Stefan xD Za mały rozmiar na konia,haha. William wyrósł na ślicznego chłopca ! Cieszę się z tego powodu,że Mihawk przyjemnie przyjął tą wiadomość. ( :
.Catti. ~ mi też było szkoda tej rodziny,ale ta też jest fajna. Scarlett ci ładnie wyszła. :> Pograłam sobie znowu,parę zdjęć daję.. Julia martwiła się,jak tą wiadomość przyjmie mąż. Na razie to ukrywała w tajemnicy.. ![]() Psotka bawiła się zabawką,śmiesznie piszczała : D ![]() Oczywiście obaj kochali małą psinkę. ![]() ![]() Tygodnie mijały przyjemnie. Niestety,pewnego dnia brzuszek był już widoczny. "Powiem mu to" ~ pomyślała. ![]() ~ Kochanie,muszę ci coś powiedzieć .. ~ Tak ? ~ ee .. będziemy mieli dziecko,wiesz,po tym ostatnim zajściu .. ~ Naprawdę ?! O matko,jak ja się cieszę ! ( : Nie mógł naprawdę w to uwierzyć. Uwielbiał dotykać brzucha i rozmawiać z malcem. c: ![]() ![]() ![]() ![]() Bla bla bla bla xD Hahaha,nie mogłam się powstrzymać ze śmiechu !! ![]() I aktualna rodzina Lively : ![]() Julia Sebastian Koń Stefan Suczka Psotka. ( : To tyle. Dziękuję za przeczytanie. ~ Julia11.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |
|
|