![]() |
#32 |
Reputacja: 10
|
![]()
ok. ja w sumie nie mam nic przeciwko, tylko zapytałam
edit. mam jeszcze jedno pytanie można pogrubić w modyfikatorze jej brwi? bo w sumie każde są bardzo cienkie na niej Ostatnio edytowane przez 0lka : 18.04.2012 - 14:50 |
![]() |
![]() |
#33 |
Reputacja: 11
|
![]() Na pewno sprawiedliwym. Nie każdy ma (chyba
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
mozna pogrubic jej brwi.
|
![]() |
#35 |
Reputacja: 26
|
![]()
Że co proszę?! Nie no, teraz to już zdecydowanie zaprotestuję
![]() Uważam, że ALBO należy zezwolić i na używanie masek, i na pogrubienie, ALBO nie zezwolić na żadną z tych opcji. Zwłaszcza, że co do brwi, to nic nie stoi na przeszkodzie, by zapytać, gdzie można ściągnąć "grube" brwi, zwłaszcza, że regulamin nie zabrania ich zmiany "przed lustrem". Serio, upraszam o zdecydowanie się - albo żadnej ingerencji, albo i takie, i takie. |
![]() |
![]() |
#36 |
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
|
![]()
a dlaczego po prostu nie możesz zaakceptować zasad centy? chcesz uczestniczyć w jakimś konkursie, to przyjmujesz warunki i nie wykłócasz się. jak nie pasuje, to rezygnujesz z udziału, proste? ktoś tu poświęca swój czas, ma dobre chęci, a Wam cały czas nie pasuje.
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
dobra, troche tego nie rozumiem - co za roznica, czy sciagnie grube brwi z neta, czy je sobie zwyczajnie pogrubi? mam wrazenie, ze szukacie teraz na sile powodow do niezadowolenia.
|
![]() |
#38 | |
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
|
![]() Cytat:
ludzie, to nie jest konkurs, w którym do wygrania jest nowe Ferrari, wycieczka na Grenady czy 10-letni zapas żelków, to nie są wybory do Sejmu, a przeżywacie to wszystko jak mrówka okres ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Reputacja: 26
|
![]()
No dobra, róbcie sobie jak chcecie. Nadal uważam, że mam rację, bo skoro w regulaminie stoi, że NIE MOŻNA ingerować w rysy twarzy, natomiast MOŻNA używać pudrów ORAZ dodatków ściągniętych z internetu, to logicznym byłoby, że NIE MOŻNA pogrubiać brwi w edytorze (przecież można wybrać i te eaxisowe najgrubsze i byłoby OK), a MOŻNA UŻYWAĆ przynajmniej niektórych masek (a właściwie tzw. face kitów), ew. o ile nie zmienianą za dużo w rysach twarzy. Ale co ja tam wiem.
|
![]() |
![]() |
#40 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Czy to przyjęcie musi być koniecznie na świeżym powietrzu? Nie może być w jakimś lokalu?
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|