|
|
#18 |
|
Reputacja: 10
|
Ja to właściwie niedawno na nowo odpaliłam simy 2. Przerwa była długa, ale naszła mnie chęć na pogranie Vincentem
![]() Tak więc Vincent wraz ze swoją nową wybranką serca, kupił dość spory dom na obrzeżach miasta. Serena szybko znalazła pracę i przez połowe dnia nie ma jej w domu, a Vinc w tym czasie odpisowuje starego złoma w ogrodzie. ![]() ![]() Oczywiście żeby pani dziennikarka miała czym jeździć do pracy - a przynajmniej póki on nie znajdzie czegoś, co w końcu zadowoli jego wybredną duszę. ![]() W między czasie podjada ostro z lodówki, gdyż ma zbyt dużego lenia, aby przygotować sobie coś konkretnego. Zapewne gdyby Serena zobaczyłą to zdjęcie, Vinc oberwałby patelnią po głowie ![]() ![]() Po zabawach w mechanika, Vincent zasiada do swojego fortepianu, po czym nie wstaje od niego na krok przez dobrych parę godzin. W między czasie do domu wraca jego luba. Odstawia torby pełne nowych ubrać na podłogę - często po pracy odwiedza markowe sklepy. W końcu trzeba jakoś wyglądać, cnie? ![]() A później oczywiście następuje część najważniejsza - przywitanie. ![]() P.s W związku z tym, że padła mi gra w czasie robienia zdjęć.... c.d.n |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|