Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry > Simy [TS3]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.04.2012, 17:59   #1
Kethael

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: By Trykuu.

Kolczyki za nic nie pasują do reszty stylizacji
Poza tym Octavia ma za płaski nos i brzydkie brwi. Ta jakoś Ci średnio wyszła
Bez oceny.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.04.2012, 13:04   #2
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: By Trykuu.

Isaac - wygląda mi trochę na takiego studenta - kujona, ale chciałabym się z nim zaprzyjaźnić, bo miałam podobnego kolegę na studiach i z nim zawsze było wesoło Sympatyczna twarz, choć jak dla mnie trochę mało uśmiechu na buzi. No i ta koszulka z Myszką Miki... Urocza. Sama mam podobne i je uwielbiam. Sim fajnie mieszka, lubię takie "meliny".
8,5/10

Lana - wcale nie jest badziewna. Jest bardzo ładna. Czyżby usta przypominały Ci piosenkarkę o tym samym imieniu? Trzecie zdjęcie (czarno - białe) jest świetne, ma super klimat. Simka ma ładne oczy i ciekawy kształt brwi, przez co jej spojrzenie jest urzekające. Tę fryzurę mam w dwójce i autentycznie do żadnej Simki mi nie pasuje, chyba ani raz jej jeszcze nie użyłam. Tutaj widzę, że ona naprawdę ma urok, muszę ją w końcu kiedyś wykorzystać. Boska kiecka w stylu lat 50.
10/10

Octavia - jak widzę takie postacie, to zaczynam się zastanawiać, czy ze mną wszystko jest w porządku, bo jedyne, co mi chodzi po głowie w takim momencie, to stwierdzenie "omg, zakochałam się". Ona jest po prostu świetna! Co za spojrzenie! Te brwi są rewelacyjne, uwielbiam ich kształt, nadają twarzy fantastyczny wyraz. Przepięknie wyszły Ci usta, chyba nie widziałam jeszcze w trójce lepszych. No i piegi... Kocham! Fryzura jakby stworzona specjalnie dla niej. Simka jest genialna, a tak jeszcze od siebie dodam, że widziałabym ją również jako trochę bardziej pulchną osobę. Też byłaby świetna. Ma taką urodę, że kilka kilo więcej dodałoby jej jeszcze więcej uroku.
100/10!

btw.
Cytat:
Napisał Trykuu
no cóż, chyba biję rekordy w najgorszej grafice.
Zapewniam Cię, że nie.

Ostatnio edytowane przez Malin : 29.04.2012 - 13:07
Malin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania