|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kolczyki za nic nie pasują do reszty stylizacji
![]() Poza tym Octavia ma za płaski nos i brzydkie brwi. Ta jakoś Ci średnio wyszła ![]() Bez oceny.
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 11
|
![]() Isaac - wygląda mi trochę na takiego studenta - kujona, ale chciałabym się z nim zaprzyjaźnić, bo miałam podobnego kolegę na studiach i z nim zawsze było wesoło
![]() ![]() 8,5/10 Lana - wcale nie jest badziewna. Jest bardzo ładna. Czyżby usta przypominały Ci piosenkarkę o tym samym imieniu? ![]() ![]() 10/10 Octavia - jak widzę takie postacie, to zaczynam się zastanawiać, czy ze mną wszystko jest w porządku, bo jedyne, co mi chodzi po głowie w takim momencie, to stwierdzenie "omg, zakochałam się". Ona jest po prostu świetna! Co za spojrzenie! Te brwi są rewelacyjne, uwielbiam ich kształt, nadają twarzy fantastyczny wyraz. Przepięknie wyszły Ci usta, chyba nie widziałam jeszcze w trójce lepszych. No i piegi... Kocham! Fryzura jakby stworzona specjalnie dla niej. Simka jest genialna, a tak jeszcze od siebie dodam, że widziałabym ją również jako trochę bardziej pulchną osobę. Też byłaby świetna. Ma taką urodę, że kilka kilo więcej dodałoby jej jeszcze więcej uroku. 100/10! btw. Cytat:
Ostatnio edytowane przez Malin : 29.04.2012 - 13:07 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|