![]() |
#2351 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wszyscy macie super rodzinki
![]() A ja mam nowe fotki! xD ![]() ![]() Megan i Daisuke spotykali już się od dłuższego czasu i Diasuke postanowił, że jej się oświadczy ![]() Wzięli cichy ślub. ( Nie mam fotki, bo się zagapiłam i nie zrobiłam xD ) ![]() Karmienie Shadowa. ![]() Megan ostatnio źle się czuła.. ![]() ![]() A Shadow stał się dorosłym, silnym ogierem. ![]() Haha, dobrze że Megan tego nie widzi ![]() ![]() Jelonek ![]() ![]() Jaki wystraszony, haha ![]() Niezdara ;p ![]() Nie umie z konia schodzić.. ![]() Móój konik, móóój ![]() ![]() Długo muszę Ci pozować? Zadek mnie boli ![]() ![]() Meg jest w ciąży .. ![]() ![]() Daisuke się ucieszył. Będzie ojcem! ![]() ![]() ![]() Co oni robią? ![]() ![]() Pierwszy raz mi się coś takiego zrobiło: Kazałam mu zejść z sypialni na dół do kuchni, a on podniósł ręce i przeniknął przez podłogę do kuchni xDD ![]() Zmęczona :3 ![]() Mniaam. Owoc plazmowy ![]() ![]() Nie mogę się Ciebie doczekać. ![]() Fotki .. ^^ ![]() W Hidden Springs rzeczywiście są dziwni.. simowie? ![]() Shadow lubić marchewka xD ![]() I włosy też ![]() ![]() Przytulanki :3 ![]() Amber dorosła. Śliczny piecho ![]() ![]() Zakochani ![]() ![]() Meg ![]() ![]() ![]() Megan poszła z Amber na spacer. ![]() Ambi :3 ![]() I na złość Megan zaczęła rodzić w parku. ![]() A to już w domku. Dziewczynka-Ayumi. (Chciałam chłopca xD ) good bye ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2352 |
|
![]()
myrtek98 ~ Ostatnia mina Alice jest rozwalająca ! Tak myślałam,że jest w nim zakochana po uszy. : ))
eyvee ~ Szkoda mi William'a. : < Mary Lou ślicznie wygląda ! easey ~ śliczny koń < 33 Jeśli go tak zrobiła gra,to naprawdę ci zazdroszczę. Żeby nie było off-topu,dam zdjęcie. ![]() Inna rodzinka,wiem. To jest 1035 screenshot xD
![]() |
#2353 |
|
![]()
Julia11- Nom, rzeczywiście się udał
![]() myrtek- O jeej *.* Czekałam na to! ![]() Ostatnio coś mi z grą się dzieje, np. zmienię fryzurę mojej simce, a za chwilę mi wyskakuje 'Program The Sims 3 Przestał działać' -.-'.. Zrobiłam pokój Ayumi, bo jest dzieckiem, ale nie wiem czy się zapisał ![]() Nowe zdjęcia :3 xD ![]() Megan czyta Ayumi książeczkę ![]() ![]() A to Ayumi ![]() ![]() " Nie śpię..." ![]() Megan ogląda sobie Ayumi xD ![]() Z tatusiem ^^ ![]() Ale radocha ![]() ![]() Meg chodzi z Ayumi na spacerki. Co ona tak się na konia patrzy? xD ![]() Zabawa ![]() ![]() No i Ayumi dorosła. Co za strój O.o ![]() Pieczemy babeczki ![]() ______________________ Później jeszcze coś dodam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2354 |
|
![]()
Witam , pamiętacie jeszcze moją rodzine? długo mnie tu nie było, bardzo długo.. niby majówka a ja mam do napisania 4 prace i jeszcze przepisanie lekcji z piątku bo sie leniowi nie chciało
![]() To cała rodzinka w komplecie tj. Angela, Eugeniusz , córki bliźniaczki Eliza i Sara, psy Layla ( mały) Stephan ( duży) ![]() Dziewuchy już dorosłe, fajne są ale teraz Sara( ruda) bardziej mi się podoba ![]() Sarka i rożek truskawkowy ![]() ![]() Sara nadal spotyka się z tym chłopakiem co w Liceum- Horacym Kerakiem ![]() ![]() Para jest nierozłączna i bardzo się kochają ![]() Eliza natomiast nadal jest dziewczyną młodego Sekemoto- Sama ![]() A tu Sam w nocy wychodzi od Elizy, czemu tak ząbki suszy i taki dumny? ![]() ![]() c.d.n. podsyłajcie pomysły.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2355 |
|
![]()
Horsez- Jakie masz śliczne dziewczyny
![]() ........ ![]() Ayumi poznała kolegę na zajęciach ze skautingu, nazywa się Seth ![]() ![]() "Mi tutaj ziemniaki stygną, a ty gdzieś łazisz!" ![]() AAAAAAaaaaAAAaa!! xD ![]() "Mogę iść z Ayumi do kina?" ![]() ...... No i brawo gra mi się wyłączyła. Może wejdę jeszcze dzisiaj i coś wstawię ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2356 |
|
![]()
nie, są takie.. wiesz ładni rodzice i te sprawy,troche naświetlenia w piccasie i już
![]() ![]() Ciąg Dalszy Rodziny Hamak, Sekemoto i Kerak Sara i Horacy, postanowili razem zamieszkać, wprowadziła się do niego.. miał duży dom a mieszkał tylko ze swoją mamą, oczywiście wzięła ze sobą swojego ukochanego psa Stephana.. ![]() Mama Horacego bardzo polubiła psiaka, tutaj kąpie go bo złapał insekty ![]() Horacy postanowił uszczęśliwić Sarę, i na urodziny kupił jej konia o którym zawsze marzyła. Źrebak dostał na imię Kokos. ![]() Po jakimś czasie mama Horacego zaczęła się źle czuć i wkrótce zmarła..[*] ![]() Źrebak rósł i rósł, tutaj Sarka z Kokosem ![]() ![]() ![]() Sara postanowiła że już najwyższy czas aby zacząć jeździć na Kokosie ![]() Sara siedzi na Kokosie, jakcy szczęśliwi ![]() ![]() Horacy bawi się w ogrodzie ze Stephanem ![]() Po pewnym czasie odeszła od nas Layla.. ![]() ![]() Rozpacz domowników.. ![]() ![]() Niedługo potem Eliza i Sam zdecydowali że zamieszkają razem, rodzice postanowili odstąpić im dom, a sami kupili sobie mniejszy w okolicy plaży. ![]() Eliza długo nie mogła powstrzymać łez po utracie kochanego psiaka, Layla była z nią od dziecka.. ![]() Sam nie mógł na to dłużej patrzeć.. ![]() -Dzień Dobry! Nazywam się Honorata Jelonek i pracuje w przytułku " Mój dom" dla piesków i innych zwierzątek. Słyszałam że chce pani podjąć opieki nad jednym z naszych wychowanków.Proszę to jest Pani piesek, co prawda jest malutki, ale potrzebuje dużo opieki. Nie ma imienia.. jak pani zamierza go nazwać? - Hmm... ja o niczym nie wiem, ale ... tak to pewnie mój chłopak. Oczywiście zajmę się psem, niedawno straciłam swojego a dom bez psa jest taki pusty.. Jak się będzie wabił? hm... Kajder! ![]() -Jaki śliczny szczeniaczek! Taki malutki.. -Cieszysz się skarbie? -Pewnie dziękuję bardzo, jesteś taki uroczy ![]() ![]() Mój mały Kajderek, jaki ty jesteś maleńki i słodki.. ![]() ![]() Kocham się , bardzo.. Dziękuję za tą niespodziankę ![]() ![]() ![]() -Co ty na to żebyśmy przenieśli się w jakieś ustrojne miejsce:>? -Z Tobą zawsze ![]() ![]() ![]() Efekty, nie trzeba chyba wyjaśniać.. ![]() Kajderuś chcesz ciasteczko od Pańci, moje kochane! ![]() ![]() -Kochanie okres mi się spóźnia, wiesz co to znaczy.. -Wiem, możesz być w ciąży, to chyba dobrze nie? -Cieszysz się? - Tak, myślę że bycie ojcem uszlachetnia mężczyznę -hahaha ![]() ![]() Sara i Horacy nie próżnują.. ![]() ale z Pani jest dżokejka ![]() ![]() c.d.n Ostatnio edytowane przez Horsez : 01.05.2012 - 08:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2357 |
|
![]()
Horsez-Śliczny konik
![]() ![]() Ayumi jest już nastolatką, gra w gry komputerowe xD ![]() Seth też urósł. Chodzą sobie na randeczki, hehe. ![]() Gdzie on się patrzy? ![]() Oglądanie gwiazd ![]() ![]() Ten kot nazywa się 'Krótki ogon kot' ![]() Ayumi znalazła węża wartego 700$ ![]() ![]() Myju, myju ![]() Miś ![]() ![]() Fajne stroje :3 Jeeju jak ja Wam zazdroszczę simów ;p Czemu tu tak cicho? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2358 |
|
![]()
To jeżeli jest tu tak cicho, to ja się udzielę.
![]() Pograłam jednym z dzieciaków Cassiel, mianowicie Jackiem. Rovena i on już się wyprowadzili, obu zrobiłam już domy, ale jednak Jackiem pograłam dłużej i ciekawiej. ![]() Więc.. Nie wiem, czy pamiętacie/wiecie, ale Jack chodził z Holy Alto. Po przerobieniu, stylizacji itp była na prawdę ładna. ![]() Nocne schadzki. ![]() ![]() Tu już po 'wprowadzeniu' się Holy (ll?). Młodzi szaleją a szaleją... ![]() Zapędzili się! ![]() No tak.. To już standard, nie będę udawała, że nie wiecie, czemu wymiotuje. ;d ![]() Oo, a tu koniec szkoły! : ) ![]() Romanse, romanse.. ![]() ![]() No i zawiadamiamy Jacka o ciąży! Radość jest, ale gdzie pierścionek..? ![]() Od kiedy chłopak dowiedział się o tym, że będzie tatą, cały czas wyręczał Holy ze wszystkich obowiązków. Gotował jej wszystkie ulubione dania, a ponieważ była wegetarianką musiał się dodatkowo trudzić. ;p ![]() A, nie powiedziałam. Jack jeszcze przed wprowadzeniem się Holy zaadoptował konia. Nazywa się Charlie i go uwielbiam. :3 ![]() ![]() ![]() Przejażdżki, mmm, ładne widoki. ![]() ![]() Rodzinny posiłek. A jaki brzuch, hohoh! ![]() A w środku nocy co? Pobudka i do szpitala! ![]() Jakaś kobieta zaczęła mi panikować, haha. ![]() I tutaj tak. Urodziły się bliźniaczki, oczywiście wyszły mi a'la deski, więc od razu je przeniosłam do raczkującego wieku. Tutaj Holy z June.. ![]() A tu Jack z April. ![]() ![]() Tyle ciekawostek. Wstawiajcie swoje rodziny!!
![]() |
![]() |
#2359 |
|
![]()
Ja wstawiam! June i April pewnie będą śliczne
![]() ![]() Ayumi wymyka się w nocy z domu. Poszła do jakiegoś lasu.. Wg mnie ma ładny kształt oczu ![]() ![]() Wracając wstąpiła do jakiejś knajpki na drinka. Nie było tam nikogo, a pisało, że to była miejscówka ![]() ![]() Wróciła na piechotę. I tak będzie kłótnia w domu. Chociaż może jej się upiecze.. ![]() Jednak nie ![]() ![]() No i szlaban. Ayumi zadzwoniła do przyjaciółki-Lesley. ![]() I myślała o Seth'u. Hehe xD ![]() Następnego dnia Megan pozwoliła iść Ayumi na festiwal simowy. A tam zaczął z nią flirtować jakiś gostek o.O ![]() ![]() A Seth też tam był i pokazał kolesiowi kto tu rządzi ![]() ![]() ... ![]() ![]() Seth rzuca zgniłymi pomidorami >D ![]() Chwili prywatności nie można mieć, nawet na cmentarzu! ![]() Poszła sobie ![]() ![]() Zakochani ![]() c.d.n |
![]() |
![]() |
![]() |
#2360 |
|
![]()
Każdy z was ma fajną rodzinkę ! (:
Stephenowa ~ Śliczne dziewczynki. Ciekawe,czy Rovena już znalazła chłopaka xD easey ~ Dali czadu na cmentarzu ! : p Chwilkę pograłam,i daję zdjęcia waszej ulubionej rodziny Lively. Jabłko dla Stefs'a. Za to,że dobrze trenował z panem. ![]() Gdy chłopacy byli na dworze,w domu stała się napięta atmosfera - Julia dostała skurczy ! (nie wiem czemu,ale nie pokazał się nastrójnik,wiecie jaki. w takim bądź razie będzie wiecznie w ciąży.. to chociaż fajnie dla mnie ! : D) ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|