|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Ciąg Dalszy Rodziny Hamak, i Sekemoto..
Wreszcie udało mi się zainstalować huśtawkę od razu została wybrubowana na młodszym pokoleniu, ale najpierw poranne przytulanie Sylwci. ![]() ![]() I malutka zasneła, biedna.. ![]() Natomiast Horacy słyszał od Sary że nie chce mieszkać w starym domu jego mamy, kupił więc dla nich nowy dom( dom jest własnością jednej z użytkowniczek naszego forum-dziękuję )![]() Sara bawi się ze Stephanem niby ma trochę lat, a żwawy że nie wiem ![]() ![]() Kokos szybko zaklimatyzował się w nowym miejscu ![]() A uczucie Horacego i Sary pozornie wydawałoby się takie szczęśliwe.. ![]() Horacy kupił dom z myślą o zestarzeniu się z Sarą postanowił się jej oświadczyć. ![]() Jednak nie usłyszał wyczekiwanego - Tak! -Horacy nie zrozum mnie źle, nie jestem pewna czy chce wchodzić w tak poważny związek -Czyli mnie nie kochasz? -Nie, nie zrozum mnie źle.. Poprostu... nie jestem gotowa.. -Oczywiście, jasne.. ![]() ![]() ![]() Z tym wydarzeniem wiązał się szereg kłótni.. -Kupiłem ci Dom, konia, samochód a Tobie źle? -Usiłujesz mnie kupić? -Nie ale myślałem że mnie kochasz, no tak tylko myślałem! ![]() ![]() -Mam tego serdecznie dość! Zabierz sobie swój dom, konia.. i wszystko co jest twoje, nie chce tu mieszkać , znaczy chce ale nie z Tobą! -Sam się wyprowadzę.Nic nie zabiorę Tobie, bo wiem że jeszcze się pogodzimy.. - Nie licz na to materialisto.! ![]() Czy ja postąpiłam słusznie? W końcu byliśmy razem parę dobrych lat.. Boże, co ja najlepszego zrobiłam?.No tak, ale do końca życia liczyłby mi każdą złotówkę, ech.. ![]() Stephnaku ty jeden mnie rozumiesz. Kochany piesek! ![]() Z dnia na dzień stan Sary był co raz gorszy, Nic nie jadła, nie piła tylko myślała.. Jej siostra dzwoniła a ta nawet nie powiedziała gdzie znajduje sie jej nowy dom. Nie wiedziała co ma kompletnie robić, płakała. ![]() ![]() -Czy ty jesteś niepoważna, szukam cie po całym mieście!? -Przepraszam, to nie był dla mnie najlepszy tydzień.. -Nie?Wyobraź sobie że ja też nie spałam za spokojnie przez Ciebie kretynko! -Rozstałam się z Horacym.. -Co?? Dlaczego? -Oświadczył mi się nie byłam pewna, co ja narobiłam, on wyjechał do Stanów.. -On cię tak kochał, byliście parą od Studniówki, nie wiem co w ciebie wstąpiło.. ![]() -Ja też nie wiem.. -Słuchaj Lauruś, skoro się rozstaliście to znaczy że wasz związek nie był taki mega, mocny jak kocha to wróci.. -Masz rację to co kawka? -No i wróciła moja optymistka! ![]() Niedługo potem Eliza i Sam zaplanowali swój ślub, bardzo się kochali.. ![]() ![]() Kilka dni później, Laura będąc na siłowni poznała nowego mieszkańca pobilskiego miasteczka przedstawił się jako Jacek Gembek, wymienili się numerami.. ![]() Kokosek ty jesteś facetem mojego życia, z Tobą zawsze się doagduje! ![]() I oczywiście kochaną siostrę, tu u mamy na kostium-party! ![]() ![]() c.d.n Ostatnio edytowane przez Horsez : 03.05.2012 - 09:19 |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|