![]() |
#2361 |
Reputacja: 10
|
![]()
~Ciąg Dalszy Rodziny Hamak, Sekemoto i Kerak
Plotki sióstr na polance dla koni, a w tle Kokos. ![]() Sara nie zapomniała rzecz jasna o Stephanku który już się zestarzał, ale nadal poczciwe psisko z niego ( zna wszystkie komedy) ![]() ![]() Kochanie kilka miesięcy temu ty miałeś niespodziankę dla mnie, teraz ja mam niespodziankę dla Ciebie.. ![]() Jestem w ciąży,zostaniemy rodzicami!! ![]() -To wspaniale Skarbie! Pewnie będzie to dzielny silny chłopiec, będę z nim grał w piłkę!! ![]() To ja odpowiem niespodzianką na niespodziankę, skoro mamy dom, drzewo psa i dziecko, trzeba jeszcze dać mojej kobiecie pierścionek ![]() ![]() Boże, kocham cię. Wiele miesięcy marzyłam o tym momencie.. ![]() Kajder jako szczeniak, jeszcze szczeniaczek.. ![]() A tu duży psiak już.. takie coś mastif al'a.. pomieszaniec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kajder dostał naganę od Sama za złe zachowanie.. ![]() Jednak oni nie umieją się na siebie długo gniewać i już bawią się w " Aport". ![]() -Sara , Sara będziesz Ciocią -klocią. ![]() ![]() ![]() Kajderek śpi, słodziak ![]() ![]() Eliza niespodziewanie zaczęła rodzić, jej co robić! ![]() Spanikowany tatuś, heh kocham ich reakcje ![]() No i jednak tata będzie się mógł zaopatrzyć w lalkę Barbie. Na świat przyszła Sylwia. ![]() Jemy jedzonko, mała Sylwcia ![]() ![]() Większa, to wykapana mamusia, identyko ![]() ![]() Z tatą, gilgoty ![]() c.d.n |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2362 |
|
![]()
Wszystkie wasze rodzinki są super
![]() Rodzina Thowel Młode małżeństwo, Florence.. ![]() i Damon.. ![]() ..przeprowadzili się do tętniącego życiem Bridgeport. Niedługo po tym, Florence zaszła w ciążę. Damon bardzo ucieszył się na wieść, że będzie ojcem. ![]() Dbał o swoją żonę. Tutaj masuje jej plecki ![]() ![]() Urodził się im syn. - Carlos. ![]() Florence czyta malcowi bajkę na dobranoc ![]() ![]() nauka chodzenia ![]() ![]() Tatuś z synkiem. (Ale podobni ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie trzeba było długo czekać, aż Florence ponownie zaszła w ciążę. ![]() No i narodziła się córeczka Rosie ![]() ![]() Moim zdaniem jest słodka. ![]() ![]() Rosie była oczkiem w głowie tatusia. Co wieczór czytał jej bajki na dobranoc ![]() ![]() Carlosem oczywiście też trzeba było się zająć. Rodzice mieli ręce pełne roboty ![]() ![]() Mimo wszystko, Damon wciąż był wampirem. Florence potrafiła ograniczyć się do soku plazmowego, lecz jej mąż czasami zapominał się i wyruszał na łowy.. ![]() Podczas łowów Damon wstąpił do baru, tam za dużo wypił drinków i zaczął flirtować z barmanką .. ![]() .. sprawy wymknęły się spod kontroli .. ![]() Jako, że Damon był 4-gwiazdkową osobistością, plotki o zdradzie rozeszły się szybko po mieście. Florence dowiedziała się wszystkiego.. Oczywiście nie obeszło się bez kłótni .. ![]() Mimo ciągłych starań, Florence nie wybaczyła Damon'owi. ![]() Damon nie mógł sobie poradzić z zaistniałą sytuacją.. Dniami przebywał w pracy, nocą chodził do spelun .. Florence musiała poradzić sobie sama z dwójką małych dzieci. ![]() ![]() ![]() Carlos stał się dzieckiem. ![]() ![]() Damon poznał w pracy Dannę. Dla niej zdążył zapomnieć o rodzinie.. ![]() Przyjechał do domu, aby zerwać z żoną i zacząć życie od nowa u boku Danny..Florence gdy tylko go zobaczyła rzuciła mu się na szyję nie wiedząc w jakim celu przyjechał jej mąż.. ![]() Damon'owi zaczął dzwonić telefon.. To była Danna. Niecierpliwiła się .. Damon był skołowany..Nadal kochał swoją żonę, ale Danna również nie była mu obojętna.. ![]() Damon myślał, że Florence już dawno śpi, więc zaprosił Dannę do ich domu. Nie wiedział, że jego żona stała w ogródku i wszystko widziała.. ![]() C.D.N..
@mod: nieregulaminowa sygnatura Ostatnio edytowane przez Doncellita : 02.05.2012 - 15:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2363 |
|
![]()
Ciąg Dalszy Rodziny Hamak, i Sekemoto..
Wreszcie udało mi się zainstalować huśtawkę od razu została wybrubowana na młodszym pokoleniu, ale najpierw poranne przytulanie Sylwci. ![]() ![]() I malutka zasneła, biedna.. ![]() Natomiast Horacy słyszał od Sary że nie chce mieszkać w starym domu jego mamy, kupił więc dla nich nowy dom( dom jest własnością jednej z użytkowniczek naszego forum-dziękuję ![]() ![]() Sara bawi się ze Stephanem niby ma trochę lat, a żwawy że nie wiem ![]() ![]() Kokos szybko zaklimatyzował się w nowym miejscu ![]() A uczucie Horacego i Sary pozornie wydawałoby się takie szczęśliwe.. ![]() Horacy kupił dom z myślą o zestarzeniu się z Sarą postanowił się jej oświadczyć. ![]() Jednak nie usłyszał wyczekiwanego - Tak! -Horacy nie zrozum mnie źle, nie jestem pewna czy chce wchodzić w tak poważny związek -Czyli mnie nie kochasz? -Nie, nie zrozum mnie źle.. Poprostu... nie jestem gotowa.. -Oczywiście, jasne.. ![]() ![]() ![]() Z tym wydarzeniem wiązał się szereg kłótni.. -Kupiłem ci Dom, konia, samochód a Tobie źle? -Usiłujesz mnie kupić? -Nie ale myślałem że mnie kochasz, no tak tylko myślałem! ![]() ![]() -Mam tego serdecznie dość! Zabierz sobie swój dom, konia.. i wszystko co jest twoje, nie chce tu mieszkać , znaczy chce ale nie z Tobą! -Sam się wyprowadzę.Nic nie zabiorę Tobie, bo wiem że jeszcze się pogodzimy.. - Nie licz na to materialisto.! ![]() Czy ja postąpiłam słusznie? W końcu byliśmy razem parę dobrych lat.. Boże, co ja najlepszego zrobiłam?.No tak, ale do końca życia liczyłby mi każdą złotówkę, ech.. ![]() Stephnaku ty jeden mnie rozumiesz. Kochany piesek! ![]() Z dnia na dzień stan Sary był co raz gorszy, Nic nie jadła, nie piła tylko myślała.. Jej siostra dzwoniła a ta nawet nie powiedziała gdzie znajduje sie jej nowy dom. Nie wiedziała co ma kompletnie robić, płakała. ![]() ![]() -Czy ty jesteś niepoważna, szukam cie po całym mieście!? -Przepraszam, to nie był dla mnie najlepszy tydzień.. -Nie?Wyobraź sobie że ja też nie spałam za spokojnie przez Ciebie kretynko! -Rozstałam się z Horacym.. -Co?? Dlaczego? -Oświadczył mi się nie byłam pewna, co ja narobiłam, on wyjechał do Stanów.. -On cię tak kochał, byliście parą od Studniówki, nie wiem co w ciebie wstąpiło.. ![]() -Ja też nie wiem.. -Słuchaj Lauruś, skoro się rozstaliście to znaczy że wasz związek nie był taki mega, mocny jak kocha to wróci.. -Masz rację to co kawka? -No i wróciła moja optymistka! ![]() Niedługo potem Eliza i Sam zaplanowali swój ślub, bardzo się kochali.. ![]() ![]() Kilka dni później, Laura będąc na siłowni poznała nowego mieszkańca pobilskiego miasteczka przedstawił się jako Jacek Gembek, wymienili się numerami.. ![]() Kokosek ty jesteś facetem mojego życia, z Tobą zawsze się doagduje! ![]() I oczywiście kochaną siostrę, tu u mamy na kostium-party! ![]() ![]() c.d.n Ostatnio edytowane przez Horsez : 03.05.2012 - 08:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2364 |
|
![]()
@Horsez - Laura i Sara wciąż są piękne
![]() ![]() @xaga16xlove - prooooooszę, niech Florence nie wybaczy Damonowi! suodkie te dzieciaczki, tylko trochę za bardzo podobne do ojca xd @myrtek98 - zakochana Alice ![]() @easey - Ayumi strasznie szybko rośnie o.O co dodajesz zdjęcia to ta już w innej grupie wiekowej xd @Stephenowa - spraw im siostrzyczkę - Mai, tak dla uzupełnienia ![]() tymczasem, moje trojaczkowo ![]() dzieciaczki się bawią... ![]() zbiorowe sikanie, rozwala mnie to xd ![]() i znów na jeźdźcach (tym razem ładnie schodziły =.=) ![]() ![]() ![]() ![]() i w końcu nadszedł czas urodzin. (co mnie niezmiernie cieszy, bo oznacza powrót do... starego domu ![]() ![]() ![]() i rodzice ![]() ![]() Duża-mała B. z rodzeństwem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i urodziny maluchów ;d Shiloh: ![]() Nate: ![]() i Rosie: ![]() a co z nich wyszło? to już następnym razem. przepraszam was niezmiernie za to, że wszędzie się coś dzieje, a Archibaldowie po prostu żyją, ale po 1. brak czasu ostatnio (egzaminy i zbliżający się koniec roku) a po 2. co ja mogę robić z 3 maluchów? ledwo ogarniam xd newer majnd, do napisania ![]()
![]() |
#2365 |
|
![]()
No wiem. Dużo gram a zdjęć mi się nie chce tyle tu wstawiać, ale koniec. Simsy mi już ledwie chodziły i musiałam wszystko odinstalować. Było ok, ale teraz ZG mi nie chce chodzić. No nie straciłam następną rodzinkę! Agrrh... Właśnie robię nową.
![]() Jakiś duch konia do mnie przyszedł i chwilę mieszkał. Widać ogon Amber ![]() chyba się powieszę |
![]() |
![]() |
![]() |
#2366 |
|
![]()
easey ~ temu koniowi widać żebra ! o;
milkie_way15 ~ Blair Ryan jest śliczna,podoba mi się jej sukienka. (: myrtek98 ~ a niech to, ich romantyczna randka się popsuła.. niech lepiej uratują tą dziewczynę. :> Niestety,o rodzince Lively możecie już powspominać .. ;< ![]() Żeby off-topa nie było.
![]() |
#2367 |
|
![]()
@myrtek98 - hehe tak, Damony są złe
![]() @milkie_way15 - zbiorowe sikanie hehe xD Blair jest śliczna .. ![]() Dalsze losy rodziny Thowel Florence stwierdziła, że tego już za wiele i zerwała z Damonem.. ![]() Od razu znalazł pocieszenie u Danny.. ![]() Ledwo 2 godziny po rozwodzie (?) a już ląduje w łóżku z inną .. ![]() Florence niczym się nie przejmując zajmowała się dziećmi. Nawet ucieszyła się, że to koniec jej małżeństwa. ![]() ![]() Carlos był genialnym dzieckiem. W ciągu jednego simowego dnia opanował mistrzowsko logikę i odkrył wszystkie eliksiry ! ![]() ![]() Florence otrzymała zaproszenie na imprezę od samego Matta (?) Hamminga ! xD Postanowiła, że skorzysta z zaproszenia. W końcu musi trochę się odstresować ![]() ![]() No i odstresowała się aż za dobrze.. ![]() ![]() Między nią a Mattem zaiskrzyło. Parę dni później zaprosiła go do domu, chciała go uwieść.. ![]() ..no i chyba jej się udało ![]() ![]() Urodziny Rosie. ![]() ![]() Tu już jako dziecko . ![]() Malarstwo tak ją pochłonęło, że w ciągu 3 godzin opanowała sztukę maksymalnie. ![]() + BONUS Grr.. ;D ![]() ![]() ![]()
@mod: nieregulaminowa sygnatura Ostatnio edytowane przez Doncellita : 03.05.2012 - 20:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2368 |
|
![]()
No to znów ja. Ostatnio sporo gram, a poza tym, u mnie rzeczy dzieją się (chyba?) stosunkowo szybko.
![]() To po kolei. Moje śliczne maluszki. ![]() April ![]() I June. (Ktoś :< mam zamiar zrobić jednej z nich córeczkę o tym imieniu. W ogóle rozpocznę 'miesięczne' drzewo genealogiczne, haha. ![]() ![]() Rodzice od samego początku wzięli się za uczenie dziewczynek podstawowych umiejętności, zdjęcia mam tylko z nauki mówienia. ;p ![]() ![]() Hee, wiadomo kto w tym domu nosi spodnie! (Tak serio - Holy wszystko naprawiała, a Jack codziennie gotował.. Sprytne. ) ![]() Oo, moja rodziinka. ![]() ![]() Jack zaadoptował nowego konia. Jest to klacz imieniem Fortuna. ![]() ![]() ![]() H. postanowiła nauczyć się jeździć. Zaczęła (nie wiem, czemu) od przejażdżki na koniu nowym, do tego w samej bieliźnie! :o ![]() Śliczne, co? ![]() ![]() Oo,Charlie i Fortuna dobrze się dogadują, haha. ![]() Za dobrze! ![]() No tak.. W mieście zaczęły pojawiać się plotki, że Jack ma nieślubne dziecko. Było to prawdą, niemniej chłopak nie lubił plotek. Tak więc.. ![]() A tu już ślub prywatny, brany ok 5 nad ranem, na plaży za ich domem. ![]() ![]() ![]() ![]() Mała April je.. ![]() No a June już cieszy się na posiłek. (to chyba była zmiksowana surówka zrobiona przez Holy. To jedyne danie, jakie pozwalam jej robić, bo raz jak robiła spaggethi to spaliła kuchnię. -.-) ![]() No i nadszedł dzień urodzin dziewczynek. Hura huraa, dmuchamy świeczki! ![]() ![]() I tu już większe. April będzie artystką, po mamie, natomiast June sportsmenką - po tatusiu. Konkretnie 'dżokejką'. ![]() ![]() No i oto ona! Fortuna urodziła źrebaczka, którego nazwałam Felicja. Nie wiem tylko, czy słusznie, bo mam dziwne przeczucie, że jest to chłopiec. Muszę sprawdzić. ![]() No, a pod moim domem biegał jelonek. Z tyłu widać Jacka, który ma buga i cały czas się skrada. Nabył go jak kiedyś dostał od Cass szlaban, i tak mu już zostało.. Wkurzające, resetsim nie działa. -.- ![]() Tyle, przepraszam za długość. ;p Czekam na Wasze rodzinki. ![]() P.s. Znów ktoś Rovena ma chłopaka, nabyła go w 'gimnazjum czy liceum'. Nie pamiętam, jak się nazywa, ale istnieje! :d
![]() |
![]() |
#2369 |
|
![]()
Wojtek-Um.. Kostucha na dyskotece
![]() xaga16xlove-Jakie masz liczne dzieciaki ![]() Stephenowa-Wiedziałam, że dziewczyny wyrosną na ślicznotki ![]() ![]() A ja wracam z nową rodzinką, której nazwiska nie pamiętam. Przedstawiam Wam Abigail (blond), Sohpie i Jamesa. Abigail i James są dobrymi przyjaciółmi, Sophie to dziewczyna Jamesa, nie mieszka z nimi, ale często nocuje u swojego chłopaka ;p ![]() Sophie była zazdrosna i nawet nie pozwoliła zagadać Abigail do Jamesa. Wtedy jakoś magicznie się zjawiała i zaczęła zawracać Jamesowi głowę ![]() ![]() Abigail była zakochana w Jamesie. I nie mogła patrzeć jak obściskiwał się z tą wstrętną Sophie! XDD ![]() Wada mieszkania z innymi ![]() ![]() 'Jak będę cicho to może jeszcze sobie popatrzę..' ![]() Co za mina ![]() ![]() Sophie wyjechała, a James zaczął flirtować z Abi.. Nie podoba mi się ten gość, ale najwyraźniej jej tak.. ![]() Zabrał ją na randkę na cmentarz. Chyba lubię to miejsce. Moje simy najwyraźniej też ![]() ![]() Tak, tak wiadomo co się dalej działo. ![]() James zerwał z Sophie ( Nie mam zdjęcia, zagapiłam się xp ) Chwilę później okazało się, że Abigail jest w ciąży. 'James na pewno się ucieszy!' ![]() Jednak nie zareagował tak jak chciała.. ![]() I zaczęły się kłótnie.. ![]() ![]() Co się stanie z Abigail? Co z dzieckiem? Tego dowiecie się w następnym odcinku (??) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2370 |
Guest
|
![]()
easey- Ayumi jest sliczna, a Seth...haha, broni swojej ukochanej : P zaraz, teraz dopiero przeczytałam. CO?! usunęło ci Ay i rodzinkę? : (
Stephenowa- maluszki są śliczne, na stówę będą miały 1234567 adoratorów : D myrtek- baardzo miłe zakończenie wieczoru...Ciekawe co to za laska. Horsez- Kokos jest śliiiczny, tak samo jak obie siostry. Mam nadzieję, że u Sary wszystko się ułoży. No i Sylwia...mini Eliza! Julia- przykro mi : { xaga16xlove- biedna Florcia. No, ale może wreszcie znajdzie prawdziwą miłość. Albo pogodzi się ze starą =P no i ZNOWU dziękuję wszystkim, a czy się ułoży...proszę: ![]() ![]() Rodzina Clark, część III Alice była zła na siebie. Zaczął się dla niej dziwny okres...Myślicie, że leżała i wypłakiwała oczy w chusteczkę? A nie. Zaczeła jeszcze dłużej i wytrwalej pracować, a po pracy zajmowała się zwierzętami, tak długo że hohohoho. No właśnie, co do zwierząt, to... ![]() Alex złapał chwilowego lenia i non-stop leżał z gryzakiem w pysku =d. ![]() Elffy ujawniła geny po swojej mamusi- biegała ile wlezie. A mamusia... ![]() ...chyba się już starzeję, biedna An :c Ale wróćmy do Ali. Pewnego dnia nie wytrzymała, wpakowała Alexa do auta i pojechali...Gdzie? Na polankę, którą odkryła Elffy. Wykręciła numer: - Tak, słucham?- głos Jaka podziałał na Alice pokrzepiająco. - C-cześć Jackie, tu Ali...Masz może chwilkę? Chciałabym się z tobą zobaczyć... - Jasne, powiedz tylko, gdz... - Na wysypisku. - szybko przerwała mu dziewczyna i sama się zdziwiła. Wysypisko? Mało romantyczne miejsce, ale to jakieś przeczucie. A może nie? Polanka znajduję się właściwie na przeciwko wysypiska... ![]() - O-okej, będę tam za minutkę. Pip, pip... Alice na swój sposób uieszyła się i przestraszyła. Pobiegła na polankę. Jack po chwili przyszedł. Ali podeszła do niego i zaczęła: - Bardzo, bardzo cię przepraszam za wtedy. Na prawdę, bardzo cię lubię i nie chcę tego zepsuć... ![]() Pocałowała go. Wiedziała, że tej chwili nigdy nie zapomni. ![]() Nagle Jack zaproponował, żeby poszli do...teatru. Ali od razu się zgodziła i poszli. ![]() Potem pożegnali się. Alice była tak podniecona, że musiała wychwalić się pierwszej lepszej osobie. Trafiło no jakąś znudzoną laskę. ![]() +BONUS ![]() Elffy poznała w AP nowego jednorożca. Niestety, nie był to jej tata, tak jak się spodziewałam =[ |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|