|
|
#11 | |
|
Reputacja: 11
|
Ojaciękrecę... Tyle komentarzy, że nie nadążam z czytaniem! No nie szalejcie tak... ![]() Cytat:
Dzięki Rudzielcu za komenta :>A dziś wstawiam coś nowego. Elin niedawno wprowadziła się do okolicy, ale już zdążyła zaangażować się uczuciowo ^^ (eh, pragnienie tworzenia rodziny). Jej ciąża kompletnie nie była w (moich!) planach, bo chciałam nią jeszcze dłużej pograć "bez zobowiązań", ale z roztargnienia wcisnęłam tę opcję i było za późno, żeby anulować ;/ Simka zaciążyła za pierwszym razem, jednym słowem - wywinęła mi niezły numer. Pocieszam się tylko faktem, że ojcem jest przeuroczy, również nowy mieszkaniec mojej okolicy ^^ więc może to nie będzie koniec świata. I Simka jest cała szczęśliwa. No a tak zupełnie przypadkiem trafił mi się niezły motyw na prezentację, na którą wcześniej kompletnie nie miałam pomysłu. Powiedzmy więc, że ta sesja to pod zbliżający się Dzień Matki. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem strasznie niezadowolona ze światła, którego w żaden sposób nie dało się zmienić. ;/ Ten skin jest świetny, cały piegowaty, ale tutaj tego nie widać, bo światło się odbija. Jeśli ktoś ma jakieś rady, jak sobie z tym radzić, to bardzo o nie proszę, na pewno przydadzą mi się w przyszłości.
Ostatnio edytowane przez Malin : 04.05.2012 - 21:59 |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|