|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 12
|
Ok, za skin masz wielki plus
(musiałem odchylić baaardzo ekran, ale piegi zobaczyłem 33)Dobra prezentacja :> I simka wogle ładna ![]() PS: Mogłaś InTeen'em wywołać poronienie :>
|
|
|
|
#2 | ||
|
Reputacja: 11
|
Cytat:
Rudzielcu, dzięki za rady, Ty jak zwykle jesteś niezastąpiona. Następnym razem będę bawić się tym światłem, bo mnie to wkurza, to nie pierwsze takie ostro naświetlone zdjęcia. No a tutaj wyjątkowo szkoda mi tego piegowatego skinu, stracił cały urok. Dobry patent z sufitem, kompletnie nie przyszło mi to do głowy, a czuję, że na pewno się sprawdzi. Właśnie tego mi było trzeba - jakiegoś cienia od góry. Cytat:
Mam wrażenie, że wszyscy będą wiedzieć, a jakoś mi to nie leży :> Ale domyśl się, nooooo.......... ![]() Kenny, Rudzia, Trykuu. - dzięki wam za komentarze ^^ |
||
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 11
|
Ekhm. :> Byłam dziś pół dnia w ogródku wyrywać chwasty z warzywek, smażąc się w upalnym słońcu jak skwarka na patelni. I gdzieś tak między marchewką a cebulą kolejny raz doszłam do wniosku, ze nienawidzę lata, słońca, upału, owadów, krótkich spódniczek, odkrytych brzuchów... i całej tej letniej otoczki. No, prawie całej. Bo na przykład kocham wodę. Nad życie. A najlepiej duuużo wody. I tak zrodził się pomysł na prezentację Simki, która powstała już jakiś czas temu jako towarzyszka życia dla pewnego bladego mega ciacha. Poprawiana w Warsztacie dwa razy, wczorajszej nocy po raz ostatni. Miałam ją pokazać trochę później, ale co tam, daję. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|