![]() |
#39 |
Reputacja: 10
|
![]()
Krok po kroku
Seria I Odcinek 1 Alba, najmłodsza przedstawicielka rodziny Lander: ![]() Oraz jej rodzice - Pamela i Dexter: ![]() Rodzina ta niedawno wprowadziła się do miasta. Byli dość specyficznymi mieszkańcami i większa część miasta podchodziła do nich z dystansem. Niektórzy wręcz się ich bali. Rodzice cały wolny czas poświęcali swojej jedynaczce, a to rozwijając jej umiejętności. ![]() Czy bawiąc się z nią. ![]() Alba była bardzo ambitna i chętnie się uczyła. ![]() Co nie znaczy, że wszystko przychodziło jej z łatwością. ![]() Lubiła eksperymentować. ![]() Z różnym skutkiem. ![]() W wolnych chwilach malowała. ![]() Jak jej mama, której wychodziło to znacznie lepiej. ![]() Znajdywała też czas na rozrywkę. ![]() Jeszcze tylko kolacja. ![]() Bajka do snu. ![]() I rodzice mogą poszaleć... ![]() ... na różne sposoby. ![]() Odcinek 2 Pamela jako wampir musiała mieć dostęp do świeżej plazmy. Pracowała więc w pobliskim szpitalu. Będąc w terenie leczyła simów wyskakując dosłownie z krzaków ![]() ![]() Przeprowadzała skany i prześwietlenia. ![]() ![]() Natomiast Dexter był dzielnym strażakiem. ![]() Walka z ogniem to była dla niego pestka ![]() Pracował ze swym dobrym kumplem Emmet'em Perkins. ![]() Potrafili nabijać się dosłownie ze wszystkiego ![]() - Co wam tak wesoło? - zapytała Joelline, żona Emmeta, która jednocześnie była najlepszą przyjaciółką Pameli. ![]() - Wpadniemy do was na grilla po pracy, dzieciaki stęskniły się za Albą. ![]() - To mówisz, że się w pracy nudzi dowcipnisiom? <nie mam pojęcia czemu Gibon jest w piżamie. No i ten foch!> ![]() Alba uwielbiała plotkować z Kleo. ![]() A Gibon sprawiał, że zawsze była uśmiechnięta... ![]() ...i skora do wygłupów ![]() ![]() Rzeczony grill. Alba: - Mamo spać mi się chce! ![]() Dwa dni później, wychodząc z pracy, Pamela spotkała Joeliine - Nie zgadniesz! Jestem w ciąży! ![]() - Gratulacje! - Powiedziała Pamela. Pomimo wielkiej radości, czuła zazdrość. Z racji bycia wampirem mogła mieć tylko jedno dziecko. ![]() Znów wstępnie, muszę niestety przedstawić wszystkich, którzy będą mieć udział w wydarzeniach. ![]()
reality bites Ostatnio edytowane przez Kicaj : 20.11.2012 - 07:16 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 18 (0 użytkownik(ów) i 18 gości) | |
|
|