![]() |
#8 |
Reputacja: 11
|
![]() Imponujący. Bryła ładnie się prezentuje, przez co dom sprawia wrażenie takiego hmm... "wyniosłego", potężnego, górującego nad innymi. Poza tym stoi w bardzo ładnej okolicy.
W wiatrołapie urzekła mnie tapeta, jest przepiękna i pasuje do wnętrza. Kuchnia bardzo przestronna i w miłej kolorystyce, aczkolwiek wymieniłabym płytki, bo męczy mnie patrzenie na tę mozaikę, zbyt dużo jej, a powinna służyć raczej dekoracyjnie. Brakuje mi trochę firanek w oknach, aby nadać wrażenie przytulności. Poza tym, jest w porządku. Ładne szafki. Nie wiem, co wisi w oknach w jadalni, ale to jest świetne i strasznie mi się podoba. Dobrze dobrałeś kolory krzeseł do ścian, lubię zestawienie fiolet - żółty. Ten fioletowy element również na ścianie wprowadza fajne urozmaicenie, dzięki temu w pomieszczeniu nie jest tak monotonnie. W salonie ten dywan jakby zupełnie z innej bajki, niby kolorystycznie nie wiadomo, co tu robi, ale szczerze mówiąc, nie wygląda to źle. Ciekawy ma kształt ten dywan. Zakochałam się w schodach na górę, te światła są świetne. W hallu znów przepiękne tapety, ale średnio podoba mi się to połączenie. Osobiście wolałabym jedną z nich, bo obie są takie bogate i przyciągają wzrok, ale razem to już trochę za dużo i tworzy się chaos, nie wiadomo, na którą patrzeć najpierw. Miły kącik tam stworzyłeś, bardzo mi przypadł do gustu. Łazienka #1 ma nieładne płytki, zupełnie mi się nie podobają takie ciemne ściany w tym pomieszczeniu. Ale za to #2... poezja! Jest genialna, wspaniała. Sypialnie również bardzo mi się podobają. Ogród może nie jest jakiś imponujący i obfitujący w zieleń, ale dzięki basenowi nie ma wrażenia pustki. Podoba mi się ten dom. Jest naprawdę ciekawy. 10/10 ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|