|
|
Zobacz wyniki ankiety: Co myślisz o tym domku? | |||
świetny! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 50.00% |
całkiem, całkiem |
8 | 50.00% |
taki sobie |
0 | 0% |
niezbyt... |
0 | 0% |
beznadziejny! |
0 | 0% |
Głosujących: 16. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 | |||||||||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
No to lecim, skoro mnie już wzięło na komentowanie...
Cytat:
Te okna to akcent industrialny ;] Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mała kuchnia, w dodatku tak rozdzielona, niekoniecznie musi byc problematyczna ![]() Cytat:
![]() Antyki? Nie u Krzysia i Natalki! ; D (w sam raz K. gram od jego narodzin jego rys charakteru jest bardzo wyraźny - tak, lubi nowoczesność, jednak na stare lata lubi to łączyć z wygodną. N. jest artystką, więc jest bardziej otwarta i bardziej skłania się ku nowym, ciekawym rozwiązaniom. I tak powstała sypialnia na parterze!) W graciarni jeszcze zdążą nabałaganić ![]() Sypialnia młodych - cóż, oni są ledwo po studiach, dajmy się im jeszcze wyszaleć ![]() Pokoik małego - hm, wspominając sobie mój dziecięcy pokoik daje to do myślenia - bynajmniej ściany ani podłoga nie były tam jasne, wręcz przeciwnie. Cytat:
Poza tym, są dywany, w łazienkach kafelki... Cytat:
Cytat:
Poza tym, z praktycznego punktu widzenia patrząc, dla dzieci (alergików szczególnie) lepsze są pokoje bez dywanów ;] Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ten wstęp po prostu tak mi osłodził życie, że od razu chce się tworzyć dalej! :> Szafa lustrzana jest z OŻ ![]() Wszystkim Wam bardzo dziękuję za opinie! ![]() @down: od Aniołka 10/10! ![]() ![]() ![]() ![]() Dzień się dopiero zaczął dla mnie, a tu już taka miła niespodzianka! ![]() Dziękuję ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 12.05.2012 - 10:10 |
|||||||||||
![]() |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ostatnio bardzo podobają mi się industrialne aranżacje więc Twój projekt wyjątkowo mi się spodobał.
![]() Jak zwykle u Ciebie, panuje umiar w dekorowaniu i meblowaniu. Wnętrza choć niewielkie, dzięki temu wydają się większe i bardzo estetyczne. Ładnie dobrałaś meble i kolory. Wyjątkowo podoba mi się pomarańczowa kanapa w salonie - ładnie kontrastuje z czarnym kolorem pozostałych mebli. Ciekawie też wyglądają mocno kontrastujące kolory w sypialni. Urzekają mnie też zawsze takie drobne aranżacje, jak te doniczki przy schodach na piętrze i bluszcz na ścianie - to moje ulubione zdjęcie w prezentacji tego projektu. ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|