|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rudzielec, skoro ten zestaw jest z TSR to w takim razie ja od razu zapytam. Nie pokazuje mi się po prostu MNÓSTWO dodatków z tsr. Wszystkie inne (np. z parsimonious) pokazują mi się. A jak ściągam z T$R, to jest jak loteria - pokaże się, czy nie.
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]() Może to kiepska rada i z pewnością znana, ale zaryzykuję, może jakiemuś nowicjuszowi się przyda, jak tu zajrzy.
Ja też kiedyś ściągałam masę dodatków, z których połowy w ogóle nie było w grze. Miałam wszystko, meshe, tekstury, a przedmiotów nie było. Nie znalazłam wtedy odpowiedzi, ale po długim, długim czasie zajrzałam z ciekawości do folderu Downloads i co się okazało - było tam masę nierozpakowanych plików .rar i .sims2pack! Po prostu - pliki .rar, które ściągałam, zawierały w środku kolejne spakowane pliki .rar lub te sims2pack, o których już nie miałam pojęcia, bo wszystko od razu wrzucałam do Downloadsu. Myślałam, że skoro raz rozpakowałam, to już jest w porządku. A to nie miało prawa działać... Teraz, po ściągnięciu jakichś dodatków, rozpakowuję je wszystkie do jednego nowo utworzonego folderu, po czym wchodzę do niego i zaglądam, gdzie się da, sprawdzam wszystko po kolei, czy gdzieś nie czai się jakiś nierozpakowany jeszcze plik. Od tamtej pory nie mam problemu z niepokazującymi się dodatkami. Na TSR bardzo wiele tapet i podłóg jest w formacie sims2pack, to też trzeba po rozpakowaniu zainstalować... Sama wiele razy się na to nacięłam. Może to oczywiste rzeczy, ale, jak wspomniałam, może chociaż jakiemuś nowemu graczowi się przyda. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 25 (0 użytkownik(ów) i 25 gości) | |
|
|