![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Sorki za niewidoczne zdjęcia ale coś mi się popsuło
![]() Przypomnijcie mi żebym z laptopa fotek nie dawała, mi samej zdjęcjia się nie pokazały, myślałam ze to tylko u mnie.. Dam fotki od nowa, nie chce żebyście biedactwa linki musieli klikać xD Rodzina Star/Ryan Poprawki .. ![]() Jeszcze przed lustrem ![]() Było warto wykonywać poprawki ![]() No i Matt nie musi spać na tej wstrętnej kanapie! ![]() Kolejnego dnia niby nic się nie stało i oboje oddają się swojemu hobby ![]() Matt ćwiczy do pracy...musi jest sportowcem ![]() ![]() A po porannym ćwiczeniom pod prysznic , w garniak się wbić no i.. ![]() Oczywiście zgooda ![]() ![]() Nie chce im robić wesela.. cichy ślub na ogródku .. ![]() Niedługo po ślubie okazało się ze Callie spodziewa się dziecka.. cieszył się ![]() ![]() Nawet bardzo.. ![]() No i w końcu! Urlop. Zwany też ciążą ![]() Zmywarka się zepsula i po mechanika trzeba dzwonić ![]() I kałuże on musi wytrzeć ![]() ![]() Pierwszy raz widziałam jednorożca.. błogosławił mnie ![]() Czas na poważne rozmowy, dotyczące dziecka. Tu już w zaawansowanej ciąży ![]() Callie niewinnie bierze kąpiel ![]() I mniej niewinnie zaczyna rodzić! tu widać jej ubranie ciążowe.. cały czas chodziłam w pidżamie przez to jej ubranie.. ![]() No i oczywiście kobieta rodząca, sobie spokojnie jedzie do szpitala.. bez tego by się nie obeszło. ![]() ![]() Dla fanów szpitali( xD) fotka szpitala ![]() Urodzila się piękna długo ręka(xD) dziewczynka Dakota ![]() A jako ze ni lubie długo rękich niemowlaków od razu ją zmienilam ![]() Mogli chwile od niej odsapnąć ![]() Zatrudnili pokojówkę żeby nie mieć tak dużo roboty.. ![]() To stało pod moim domem.. lody, pokojowka, mechanik, samochód do pracy Matt'a ![]() Mała Dakota bawi się ![]() i uczy korzystać z tronu.. xD ![]() Gdy Matt byl a pracy wzięłam Callie I Dakotę troche na świeże powietrze ![]() Callie robi grila ![]() Później dolączyl do nich Matt i wrócili do domu zadzwonić po opiekunke bo zostali zaproszeni na imprezke ![]() A tu już po ![]() Troche czasu dla Matt'a ![]() A reszta dla małej ![]() ![]() jedzonko ![]() resztki tortu z urodzin ![]() Ok to będzie na tyle ![]() o znalazłam fotke z imprezki ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Megan : 01.06.2012 - 23:27 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|