![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Pierwsza myśl: mamma mia, ile zdjęć
![]() Druga myśl: całkiem niezły projekt Trzecia myśl: Gdzie rzuty?! Dobra, konkrety. To Twój, póki co, najlepszy projekt. Rozwijasz się, dobrze to wróży ![]() Wnętrze też są ok, tylko bolą mnie dwie sprawy: prawie nie ma porządnego oświetlenia (dwa pomieszczenia z lampami przywieszonymi do sufitu to zdecydowanie za mało), pomieszczenia sprawiają wrażenie pustych. Wszystko, co tam wstawiłaś wygląda łanie, ale jednak pusto. Zwłaszcza ten salon. Zdecydowanie najlepiej wyszły Ci sypialnia i łazienka ![]() ![]() Całość ocenię na 8,5/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Zapomniałam o rzutach. Zorientowałam się dopiero jak ładowałam zdjęcia a nie chciało mi się znowu włączać gry.
![]() Jeśli chodzi o ogród, to ja osobiście nie przepadam za ogrodami z bujną roślinnością dlatego sama zawsze mam mało roślin wokół domu. Ogrodzenie też podoba mi się takie, jakie jest. Wiadomo, każdy ma inny gust. ![]() Niestety, zazwyczaj nie pamiętam skąd mam poszczególne dodatki (za dużo ich ściągam ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Z zewnątrz: Jezu, ta trawa to masakra. Jest strasznie sztuczna. Nie pomieszałaś różnych rodzajów i wygląda to nienaturalnie. Przez to widać, gdzie kończy się działka. Jak od linijki. Co do płotu, to powinnaś go stawiać tak, żeby te "słupki" pojawiały się częściej, bo nieładnie wygląda (nie wiem, czy zrozumiesz o co mi chodzi, nie potrafię tego wytłumaczyć). W sensie, ciągniesz płot dwie kratki, stop. Zaczynasz w miejscu w którym skończyłaś, znowu dwie kratki, stop. Trochę roboty może i jest, ale od razu lepiej wygląda. Ogród nie jest za ciekawy. Kilka przypadkowo wstawionych drzew (oczywiście na pięknej trawie, gdzie tam ziemia). Poza tym z przodu rosną równiutko przycięte krzaczki, wszystko oddzielone małym płotkiem (listewką?
![]() Przedpokój: Strasznie ciemny! Albo zdjęcie było robione nocą... ![]() Salon + jadalnia: Wydaje się, że to pomieszczenie jest za duże (albo to wina zdjęć). Przypadkowe ozdoby rozrzucone po kątach, równie przypadkowe oświetlenie. Fajna cegła. Kuchnia: Jeśli salon był urządzony w dość ciepłych barwach, to tutaj jest tak strrrasznie biało! Przede wszystkim nie znoszę takich tapet, niepotrzebne udziwnianie (to tylko moja opinia, jak ci się podobają to używaj XD). Nie podoba mi się oświetlenie,jedna porządna lampa na środku załatwiłaby sprawę XD. Łazienka: Ta umywalka wydaje mi się być tak bardzo nisko ![]() Pokój z komputerem: Prędzej bym powiedziała, że to pokój jakiegoś nastolatka. W sumie nie mam się do czego przyczepić. Fajne drzwi. Sypialnia: Podłogaaa ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Jak dla mnie wszystko ładnie dopasowane i ta lustrzana podłoga
![]() Nooo nie znam się na tym, ale mi się wydaje całkiem przytulny. Tylko ten pokój z komputerem mi nie przypadł do gustu. Mniejsza z tym ! Sypialnia jest boska, łazienka też może być. Kuchnia... tak jakoś mi się pusto wydaje. Salon&jadalnia fajnie. I tak jak wyżej taki przeskok z ciepłych barw na biały. Przedpokoik mi się podoba. A z zewnątrz wygląda nieźle. Kocham 2 zdjęcie. 9/10 jeśli miałabym ocenić, ale nie sugeruj się zbytnio moją odpowiedzią ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|