![]() |
#40 |
Reputacja: 10
|
![]()
Catti. -świetnie ci 'naj przyjaciele
![]() easy - ale ciacho... ![]() Myrtek98 - co dalej!? jestem taka ciekawa czy jej wybaczy ![]() ja już zmieniłam domek ale może cos jeszcze tam porobię ![]() Ok rodzina Ryan Dziewczyny czekają aż Matt w końcu wyjdzie do pracy.Jedzą śniadanie żeby mieć siły na remont totalny... ![]() A tatuś oczywiście o swojej księżniczce nie zapomina.. ![]() -Jak wiesz kto wychodzi, bierzemy się do pracy! ![]() -Już się nie mogę doczekać! ![]() -Callie,mogę się u ciebie w pokoju przebrać? Kurczę, zawsze u was tak gorąco!? W Bridgeport było trochę inaczej.. -Tak jasne możesz, i mi już nie marudź o tym Bridgeport. ![]() Alyssa poszła się przebrać w swoje ciuchy na gorące dni.. ![]() Hmm... wyszło mi sweet ![]() ![]() -Jeeejciu!! Jak ja kocham tą małą! - bez przerwy to powtarzała Alyssa. ![]() ![]() -Pa, kochana idę do pracy. -powiedział Matt wchodząc do kuchni i dając buziaka Callie ![]() Jak Matt wyszedł Callie od razu pognała po Alyssę. -Dobra dziewczyno, ptak wyleciał z gniazda, zaczynamy! -Co? -Matt poszedł do pracy. -No to trzeba było od razu! Dalej zaczynamy! ![]() dziewczyny wyrobiły się dosyć szybko. No a raczej malarze, stolarze,itp. xD -Jejku! to wygląd świetnie! Dzieki Alyssa! -Nie ma za co! ![]() No i obie poszły robić coś ta co miały do zrobienia. Alyssa do łazienki umyć ręce, no a Callie zająć się małą. ![]() ![]() ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|