Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Domy [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Co myślisz o tym domku?
świetny! 14 56.00%
całkiem, całkiem 9 36.00%
taki sobie 1 4.00%
niezbyt... 1 4.00%
beznadziejny! 0 0%
Głosujących: 25. Nie możesz głosować w tej sondzie

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 08.06.2012, 10:05   #17
FresH

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Przedwiośnie by L.

Ojacie, ale ten dom jest fajny *-*. Gapię się na niego już dobre 20 minut i nie mogę wyjść z podziwu, aż muszę trzasnąć komenta! : D Po pierwsze, bryła jest cuuuuuuuudowna, wbrew tym wszystkim opiniom, to wg mnie nie można jej niczego zarzucić. Ogródek też mi się podoba, taki skromny, zadbany, nie jest tam tak napaćkane tymi wszystkimi roślinkami.
Jeżeli chodzi o wnętrze, to mojego serca na pewno nie skradł salon. Jest tam ewidentnie za pusto. :c Zdaję sobie sprawę, że kwadrat jest łatwiej urządzić, ale jednak mogłaś coś tam wstawić w tą wnękę, może jakiegoś kwiatka. No i jakiś mały stoliczek do kawy by się przydał, mhm.
W kuchni nie pasuje mi tylko ten czarny kwadrat, prawdopodobnie dywan(nie wiem czy dobrze widzę, bo patrzę na rzuty), a tak wszystko gra. Sypialnie też są na poziomie, wyglądają bardzo schludnie, aż chciałoby się w nich posiedzieć. Do sypialni rodziców walnąłbym jednak jakiś delikatny kolor na jedną sciankę, bo ta biel z deczko przeraża. ; o

Pomimo tego, że mam parę uwag, które bądź co bądź wynikają z odmiennego gustu, to oceniam dom na 9,5(za ten salon!). WIĘCEJ TAKICH !
FresH jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania