![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
kicaj a właśnie nie, bo tylko na barabara
![]() ~~~~~~~~~ Dni mijały, mała umiała coraz więcej rzeczy. Miałem tutaj wstawić zdjęcie jak z mamą czyta ale nie przesłało sięD: ![]() buzi buzi piesku ![]() ![]() Sprzątacz mi bajeruje opiekunke... ![]() taki pulpecik mi codziennie obok domu przebiega :p ![]() młoda nabrała 'stajla' ![]() ![]() Jak widać atakowaniem pazurem ekscytuje się tylko tata ![]() W nocy Robyn kupiła loda, gdy go jadła zauważyła dzkiego konia... ![]() a jako, że jest wielką miłosniczką zwierząt to biegała za nim po Sunset ![]() ![]() póki wszyscy śpią to Szczęściarz korzysta. ![]() ![]() Will wraca codziennie z pracy zestresowany, na zdjęciu gra w gę haha ![]() ![]() Jednak zaraz znowu się wścieka bo dzwonią do niego ze szpitala żeby przyszedł na dyżur ![]() No i nadszedł ten wielki dzień. Urodziny Mili ![]() ![]() przemiana ![]() Zaraz pobiegłem do lustra żeby jakoś wyglądała. Nos jak ziemniak ale co tam... ![]() ![]() Zapisała się na wszelkie możliwe zajęcia dodatkowe ![]() A jako, że z natury jest wredna to płata rodzicom psikusy ![]() (po zastawieniu pułapki w pryznicu) ![]() złapał się tata ![]() ![]() Znalazłem w jej wyposażeniu tą szmacianą lalke. Wiem, ze to wymyślony przyjaciel ale nie wiem jak go ożywić czy coś :{ Zresztą chyba jest już za późno bo on jest mały ![]() Dużo czasu spędza na spacerach ze Szczęściarzem ![]() Willowi wreszcie coś zaczęło wychodzić przy tym stole chemika ![]() ![]() A biedną Robyn boli brzuch i ma wymioty:{ ![]() ![]() Zdjęcia jak zwykle.. ImageShack.us |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|