![]() |
#501 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ok. No to lecimy od początku!
![]() Tarja - Nie wiem od czego zacząć. Hmm. W sumie pierwszym co rzuciło mi się w oczy to eyeliner. Strasznie mi się nie podoba. Oczy to chyba jedyna zaleta, bo pixele na ubraniu znowu psują efekt. Nie lubię tego typu fryzur, ale to kwestia gustu. Laurii - to co wyżej + czy ona ma siwe włosy? Ogólne wrażenie robi lepsze niż przy Tarji. Róża - Grafika tu też nie powala, ale to pominę. Cieszę się, że widzę ściągnięte kolczyki. Włosy nie najgorsze, ale usta są zdecydowanie zbyt zaciągnięte w uśmiech( chyba, że to mina, ale wtedy to wina ujęcia). Wybrałabym inny kolor oczu, ale nie jest źle. ![]() Bezimienna simka? - Zdjęcia są coraz lepszej jakości, podoba mi się fryzura. Ale znowu ten uśmiech skreśla wszystko. Nie najgorszy makijaż, z oczami już gorzej. Kolejna bezimienna simka - Naprawdę mi się podoba. Skin daje bardzo dużo, kolczyki mi się podobają, fryzurka w gruncie rzeczy też. Coraz lepiej.. Alana - W porównaniu z poprzednimi - cudo. Ładny skin, włosy takie jakie lubię. Szkoda że nie widać twarzy, bo mogłabym się przyczepić do oczu. Debby - Mmm, coraz ładniejsze. Aż bym ją chciała poznać. Wydaje mi się, że nosek trochę za blisko ust, ale poza tym fajnie. Angela - pozwolę sobie nie ocenić simki, ponieważ nie lubię nierealistycznych simów. Widać że eksperymentujesz z efektami. ![]() Dominika - Nie podoba mi się strój wizytowy, nie pasuje mi do koloru włosów. Ładna fryzura, kolor też. Usta są śliczne, nie mam się już do czego przyczepiać ;c Na razie tyle, bo nie mam siły przeglądać i oceniać następnej połowy, jak wniosek i tak wyciągnę jeden - że robisz ogromne postępy, a simki są śliczniejsze, jedna po drugiej *_* |
![]() |
|
![]() |
#502 |
|
![]()
ostatnia para szczerze mowiac absolutnie nie powala, ale Suvim oraz Evelynn jak najbardziej na TAK, no i zdecydowanie zgadzam sie z Tusia - jest coraz lepiej
![]()
![]() |
#503 |
|
![]()
nie dziwię się, że nie masz sił oglądać reszty, bo jest ich sporo : D może nie powalają, bo nie mam pomysłów na nowe simy, więc wyszły takie nijakie
![]() ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|