![]() |
#12 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ooo, jaka słodka dzidzia
![]() A Matt z tymi blond włosami i ciemnym zarostem wygląda... Ciekawie ![]() ![]() Czterdziecha? Jee, mogli się wcześniej zdecydować na dziecko ;] Masz świetne efekty do twarzy - na pewno lepsze niż ja u siebie xD Moje cienie mogą się schować ![]() A te drzwi chyba nie zamykają się tak jak trzeba xD No śliczności, Tenziu :> Ciekawie jak zawsze ![]() Mam nadzieję, że chwilowy kryzys małżeński szybko się skończy! Fajna z nich rodzinka, szkoda by ich było. Btw, po czym ustalasz wiek simów? Patrzysz na ten pasek (ile dni do końca) czy masz jakiś inny sposób, oryginalniejszy? Czekam na więcej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Bluszczyk - no trzeba, kasa im w glowie zamacila : ( a co do Debbie, wiem, jest genialna.
Liv - no tak wyszlo, pracowali nad swoimi zawodami, wiec dzidzia pozno. a co do wieku to sobie zmyslam, a co mi tam! drzwi, fakt, musze je sprawdzic. no i dziekuje Wam, jestescie kochani |
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 11
|
![]() Lora z kilogramami jest mega
![]() Debbie jest śliczna, jako niemowlak z włosami - o mamusiu, cudne maleństwo ![]() Matt... o rany, z tymi zmarszczkami i nowym fryzem wygląda zajedwabiście. Zdecydowanie to starzenie się mu służy. Jest jak wino - im starszy, tym lepszy. Ach! :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Matt ze zmarszczkami wygląda hot
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
ej, ta rodzinka jest super
![]() no i pogodz ich, byli taaacy słodcy : < |
![]() |
![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
cudowne ! masz piękną rodzinkę i cudownie opowiadać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Witam, dawno mnie nie bylo i przepraszam, ze malo sie udzielalam w dziale. teraz musze to nadrobic >D
teraz pora na 3 czesc rodziny Jones : > Matt sobie czytal, gdy nagle...
![]() przyszla Lora. ![]() Kobieta przejrzala na oczy i zrozumiala, ze nie warto tak postepowac z mezem, tym bardziej, ze maja male dziecko. No i postanowila sie z nim pogodzic i zachecala go slowami ,,Noo chodz, pobaraszkujemy troche". Jak myslicie, co Matt zrobil? ![]() Gdy rodzice sobie flirtowali, Debbie postanowila pouczyc sie grzecznosci. Hah, zartuje. Ale generalnie jest baardzo grzecznym dzieckiem. Uwielbiam ja. ![]() Matt i Lora zapomnieli o calym swiecie(o dziecku tez) i postanowili przypomniec sobie dawne lata. : > ![]() Pozniej przypomnieli sobie o Debbie i Matt postanowil spedzic wieczor z corka. Zaczal od romantycznej kapieli, ale mała nie miala na nia ochoty, wiec szybko ja wyjal i przygotowal romantyczna kolacje(tzn. mleko w butelce). ![]() Wszyscy sobie spali, gdy Lora zaczela odczuwac nad ranem jakies mdlosci... Zle sie czula, ciaze wykluczala, gdyz lekarz po urodzeniu Debbie powiedzial jej, ze z kolejnym dzieckiem trudno bedzie jej zajsc... kobieta zaczela sie obawiac. ![]() W miedzy czasie gdy byla u lekarza, Matt zdecydowal: pora nauczyc Debbie chodzic. ![]() ![]() Zadzwonil telefon... ![]() - Debbie, mama jest w ciazy!!! Yay. ![]() ![]() Lora pieknie prezentuje sie w ciazy. Moim zdaniem oczywiscie... : ) Nie odchudzalam jej, ale jak widac - czerwien wyszczupla. Zmienila tez fryzure, w koncu ma juz 40 dyszki no ijakos tak wypadalo : ) No i moj ulubiony moment: ![]() Tak, to Debbie. Uwazam, ze jest sliczna i genialnie przedstawia Lore. Jestem zachwycona ![]() No i w koncu na swiat przyszedl maluszek(ja nie wiem, co to za blad z tymi wlosami, bede musiala to naprawic ; I, wybaczcie za te rude wloski). Tommy. ![]() ![]() No i Lora po drugiej ciazy. ![]() szzcesliwi rodzice. ![]() Ostatnio edytowane przez Larandil : 13.07.2012 - 12:00 |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
![]() KTOŚ będzie wdzięczny ;] Haha, Debbie miała randkę z tatą ![]() Hm, Lora już chyba jest po czterdziestce? Ooo, jeśli to będzie ciąża, to dopiero będzie zonk ![]() Cytat:
Hm, tak się zastanawiam, czy takie małe dziecko rozumie, co to znaczy ciąża ;] Haha, Tommy jest podobny do siostry ^^ A Debbie jako dziecko jest jeszcze bardziej urocza niż kiedyś :> A Lora wygląda ślicznie! Szczęśliwi rodzice i po kryzysie ![]() Czekam na więcej ![]() EDIT po oddaniu zaginionej fotki: Awww! Lora wygląda strasznie młodo na tym zdjęciu ^^ Ostatnio edytowane przez Liv : 13.07.2012 - 17:11 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
jej, Lora i Debby są śliczne, a Tommy...Czyżby mały Matt? ; ]
dodawaj częściej! ; 3 |
![]() |
![]() |