![]() |
#18 |
Reputacja: 26
|
![]()
No dobra, po ponad roku jakimś cudem znów mam Simkę z TS3 do pokazania, śmiem twierdzić, że wyszła mi nieźle jak na moje doświadczenie (a raczej jego brak) w tworzeniu trójkowych Simów
![]() ![]() Powiedziałabym, że to dość ciekawa postać. Jak widać, dość lubi się stroić, zawsze chce dobrze wyglądać. Uwielbia długie, fantazyjne paznokcie. ![]() Jednocześnie uwielbia także podróże w dalekie, nieraz niebezpieczne rejony, ma zacięcie poszukiwacza przygód. Powyżej dzwoni po taksówkę na lotnisko. ![]() Jak widać na zdjęciu powyżej - gdzie by się nie udała, musi dbać o swój imidż, włączając w to malowanie paznokci ![]() ![]() Nawet, gdy ćwiczy sztuki walki. Swoją drogą, chyba używa tipsów z kevlaru czy czego tam ![]() Choć te kolczyki to lepiej by zmieniła, na wszelki wypadek. ![]() Tu macie jeszcze zdjęcie z CAS-u, daję w linku, bo nie wiem czy nie jest troszkę za duże: http://i1139.photobucket.com/albums/...eliaCAS01s.jpg Wiem, trochę nie najlepsza jakość, ale w Sims 3 tak niestety mam... |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|